1723668.jpg

Täti oli tänään aamulla matkalla töihin, ja tällä kertaa tiukkiksen hermoja raastoi nuori neitokainen, joka läväytti jalkansa bussin istuimelle. Mitäpä te sanoisitte, jos Täti tulisi ja pyyhkisi likaiset kengänpohjansa teidän vaatteisiinne? Taitaisi nousta iso parku. Miksi siis kaiken maailman idiootit katsovat, että on heidän oikeutensa pyyhkiä omat kenkänsä toisten ihmisten vaatteisiin? Vasta sitten, kun olette aivan yksin maailmassa ilman ensimmäistäkään kanssaihmistä, voitte tehdä ihan niin kuin lystäätte. Grrrr!!!

Lisää raivoa. Toinen ryhmä, jotka ärsyttävät Tätiä, ovat nämä syljeskelijät. Täti EI halua kävellä teidän limoissanne. En muuten ole ainoa. Jollei syljeneritysrauhasissanne ole mitään vikaa, niin antaa olla syljeksittämättä sinne missä muutkin ihmiset kulkevat.

Kolmas asia on tämä v-sana, varsinkin nuorten tyttöjen suusta. Tiedättekö te edes, mitä se sana tarkoittaa? V löytyy sieltä genitaalikarvoituksen ja anuksen välistä naaraspuolisilta yksilöiltä. Joten - PLIIZ - kunnioittakaa itseänne ja naiseuttanne edes sen verran, ettette käytä joka toisena sanana v:tä. Nimittäin v on kiva asia, joten sitä ei ole syytä loata käyttämällä sitä kirosanana.

Ja nyt kaikki siellä huutavat kuorossa, että Suomi on vapaa maa, ja että täällä saa tehdä ihan mitä haluaa. Mutta taitaa se olla niin, ettei kaikkea pidä tehdä, vaikka pystyisikin. Nimittäin sillä tavalla tämä maailma on meille kaikille parempi paikka. Aina ei kannata tuijottaa vain siihen omaan napaan.