Go Ikeyamada: Uwasa no Midori-kun Vol.4 **** (manga)

  Tsukasa tunnustaa Midorille rakkautensa, mutta eihän se niin helppoa ole, Midori nimittäin ei usko sanaakaan. Kazuma taas kärvistelee yksipuolisen rakkautensa kourissa.

Sitä teiniromantiikkaa. Mutta siitä hyvää, että minä en osaa sanoa näin etukäteen kumman kainaloon Midori päätyy, tuskaisen Tsukasan vai lempeän Kazuman. Todennäköisesti Tsukasan, sillä toki se kidutettu bishie täytyy pelastaa, ja mikä siihen sopisi paremmin kuin sankarittaren parantava rakkaus? No, se selviää seuraavat osat lukemalla.

Yukimura: Usotsuki wa Dareda **** (manga / yaoi)

  Ichita ja Hiromu ovat lapsuudenystäviä ja naapureita. Mutta kerran Hiromu näkee Ichitan syleilevän toisen pojan kanssa. "Kuvottavaa!" Hiromu sanoo ja lopettaa Ichitalle puhumisen. Aikaa kuluu. Haluaako Ichita ystävänsä takaisin vai jotakin enemmän?

Varautukaa taas kaivelemaan niitä nenäliinoja esille. Herkkä rakkaustarina, huumorilla höystettynä. Täti tykkäsi, mutta Täti onkin sentimentaalinen vanha höppänä. Tosin epäilen, että kyllä tästä muutkin pitävät. Hyvin softaa yaoita.

Matsuri Hino: Vampire Knight Vols.8 - 9 *** (manga)

  Verho Yuukin menneisyyden edestä nostetaan pois, ja sieltä paljastuu odottomattomia asioita. Pelin osaanottajat kokoavat rivinsä hyökkäykseen ja tapahtumat etenevät luotijunan vauhdilla. Jännitystä, verta ja teräviä kulmahampaita!

Tämä sarja on animena todella suosittu. Manga on valitettavasti hieman sekava (Kaikki kauniit vamppipojat ovat niin saman näköisiä, että minun on välillä vaikea erottaa heitä toisistaan. Varsinkin kun emotionaalisella tasolla hahmot jäävät yhdentekeviksi.). Eli Tädin mielestä ei kaiken sen hypetyksen arvoista.

Kim Woo Hyun: Vanilla Ice Vols.1 - 4 **** (manhwa)

  Yoon Sul on kaunis ja hento, Taehee pitkä ja vahva, siis täydelliset vastakohdat. Mutta siitä huolimatta he eivät voi paeta toisiaan. Lisätään tarinaan suosittu oppilaskunnan puheenjohtaja Sijun, joka kiinnostuu Taeheesta. Mikä on Yoon Sulin reaktio?

Toiminnantäytteinen romanttinen komedia, jossa on koukku. Kyllä tästä taas kerran irtoaa ne hekotukset. Toimii myös kasvutarinana. Suosittelen. Sarja jatkuu.

Keiko Suenobu: Vitamin ***** (manga)

  Sawako ja hänen poikaystävänsä yllätetään koulussa rakastelemasta. Mutta vain Sawakon kasvot tunnistetaan. Seuraavana päivänä liitutaululla Sawakoa nimitellään huoraksi. Siitä alkaa Sawakon painajainen, kun poikaystävä hylkää hänet ja koko luokka kääntyy häntä vastaan. Mutta Sawako ei alistu kiusaajiensa edessä vaan tekee kokemuksistaan mangan!

Tämä tarina sai Tädin itkemään oikeasti, toi ikäviä muistoja mieleen. Toivottavasti Suomessa kiusaaminen kuitenkaan ei mene koskaan niin pitkälle kuin tässä. Samoin toivottavasti kiusatut saavat tästä tarinasta voimaa kestämiseen ja selviämiseen, ja kiusaajat näkisivät mitä he oikeasti tekevät toiselle ihmiselle.

Matsuri Hino: Wanted *** (manga)

  Orpo Armelia laulaa eläkseen. Eräänä päivänä hän tapaa pojan, Lucen, ja rakastuu tähän. Pahamaineinen merirosvo Scar kidnappaa Lucen, joka on kuvernöörin veljenpoika. Armelia vannoo jonkain päivänä pelastavansa Lucen. Mutta totuus ei ole aivan sitä miltä se näyttää... Mukana on myös yksi sivutarina.

Vampire Knightin tekijän aiempi teos, eli nyt siirrytään hamasta tulevaisuudesta 1600-luvun lopun Karibialle. Hiiohoi, Piru arkulla vainaan ja rommia pullo! Söpö, mutta sisällöltään aika ontto tarina. Lapsoset kyllä tykkäävät tästäkin.