Tarina: Yu Wo; Taide: Choi Hong Chong: ½ Prince Vols.1 - 2 **** (manhua / fantasia)

  On vuosi 2100 ja on kehitetty hyvin todetuntuinen virtuaalipeli. Feng Lan, veljensä piikittelyihin kyllästyneenä, päättää voittaa pelin turvautumatta "naisellisiin etuihinsa". Sillä seurauksella, että hänestä tulee pelin historian ensimmäinen transvestiitti. Siis millaista on olla virtuaalimaailmassa tyttönä pojan nahoissa? Kyllä tästä irtoaa enemmän kuin pari naurua. Sarja jatkuu.

Rumiko Takahashi: Inuyasha Vol.32 **** (manga / fantasia)

  Kagome on vaikean päätöksen edessä; vain hän pystyy elvyttämään kilpailijansa Kikyon. Myös portti kahden maailman välillä avautuu. Menevätkö ystävämme sinne, vaikka he tietävät, että se on Narakun ansa? Sarja jatkuu...

Mizuki Kawashita: Akane-chan Overdrive Vols.1 - 3 **** (manga / yliluonnollinen)

  Takashi Amamiya kuoli naurettavassa onnettomuudessa. Seuraavaksi hän löysi itsensä koomassa olevan nuoren tytön - Akanen - ruumiista.  Apua! Mitä tehdä, kun kyseessä on kuitenkin terve 19-vuotias poika? Varmaa on, ettei tämä jää tarinan ainoaksi kehonvaihdoksi!

Tästäkin irtoaa hyvät naurut, ja loppu jää sen verran avoimeksi, että taiteilijan on mahdollista halutessaan jatkaa tarinaa.

Shimaki Ako: 1/3 no Kareshi **** (manga)

  Yuuya Kogure ottaa Rei Fukadasta hyvin nolon valokuvan. Hän lupaa poistaa kuvan vain, jos Rei suostuu tapaamaan hänet uudelleen samassa paikassa. Mitä Yuuyalla on mielessään? Ja mitä Rei tekee?

Luvassa koululaisromantiikkaa. Kiva tarina, luvassa muutama yllätys. Lukekaa pois!