Viettivät taas nämä EU:n herrat laatuaikaa Puolassa ilmaston tiimoilta. Tuloksena tietysti se, että EU:n ilmastosopimus vesitettiin totaalisesti, toki työttömyyden ja laman torjunnan jalolla varjolla.

Mutta jos se tuohon menee, että melkein tekosyy kuin tekosyy kelpaa, niin parasta olisi kai heittää koko sopimuksella vesilintua ja unohtaa koko juttu. Sillä kai se on ihan sama millä tavalla mennään metsään, kun sinne joka tapauksessa mennään. Kuten olen aina sanonut: Poliitikot tekevät aina liian vähän ilmastonsuojelun puolesta liian myöhään. Sillä eiväthän ne tulevaisuuden ihmiset heitä äänestä, kun nämä ääliöt ovat olleet haudassa siinä vaiheessa jo vuosia. Toki se jatkopaikka seuraavissa vaaleissa on tärkeämpi kuin lapsiemme ja lapsenlapsiemme tulevaisuus...

Tällä en tarkoita sitä, etteivätkö työpaikat olisi tärkeitä, mutta jos elinympäristö tuhoutuu asuinkelvottomaksi niin siinä ei se kallis työpaikka paljoakaan lohduta. Kun lukee lehtiä tai kuuntelee radiota tai televisiota, niin aina saa kuulla, että asiantuntijat sanovat kuinka ilmaston lämpeneminen on edistynyt nopeammin kuin on odotettu ja lämpötilojen nousu on korkeampaa. Onko siis oikeasti jo liian myöhäistä tehdä mitään asian hyväksi? Toivoani en ainakaan maailman poliitikkoihin aseta.