Sanami Matoh: By the Sword Vols.1 - 2 **** (manga / fantasia)

  Asagi on nuori ja komea (tietenkin) karinin - demonien metsästäjä. Jo nuoresta pitäen hän on ollut täynnä voimaa, joka saa hänen jokaisen miekkansa kulumaan kerrasta loppuun hänen taistellessaan demonin kanssa. Aika tyyristä, sanon minä. Tämä saa hänet etsimään moegia, miekkaa, jossa on sadan ja yhden demonin voimat. Ja löytyyhän se, samoin kuin sievä puolidemonityttö ja tämän minikokoinen isä. Tämä on vasta seikkailujen alku.

Hauska. Sarja jatkuu, joten tarina on vasta päässyt alkuun, mutta tuntuu erittäin lupaavalta.

Nobuhiro Watsuki: Rurouni Kenshin Vols.12, 15 - 16 ***** (manga)

  Taas hypitään, vaan ei se haittaa! Täti tykkää tästä kerta kerralta vain enemmän. Suosittelen.

Sugawara Takasuen tytär: Keisarinnan hovineidon päiväkirja ****

  Kirjallisuutta lähes tuhannen vuoden takaa. Kirjoittajan nimeä ei tiedetä eikä kirjallakaan ole nimeä, mutta niin vain tämä kuuluu japanilaisen kirjallisuuden klassikoihin. Kirja koostuu proosakatkelmista ja lähes sadasta wakarunosta. 1000-luvun Japani oli kulttuurillisesti kovin erilainen meidän maailmastamme, mutta niin vain ihmismieli ei ole muuttunut mihinkään tässä välissä. Koskettaa.

Sovitus: Shiro Amane: Kingdom Hearts Vols.1 - 4 * (manga / fantasia)

  No, annetaan nyt taiteelle tuo yksi tähti. Muuten sanon vaan, että voi jessus! Kuuluu Disneyn tuotteisiin, joten mukaan tunnetaan lähes kaikki mahdollinen Akusta Samu Sirkkaan. Sekava, juonta ei nimeksikään, lapsellinen. Aaarghh! Jos olet 7 - 10-vuotias, niin ehkä sitten...