Maria: Lovesick Vols.1 - 2 **** (manga)

  Yue asuu yhdessä 27-vuotiaan isäpuolensa, Koukin, kanssa. Hän tapailee ikäistään poikaa... mutta ei kykene pitämään Koukia poissa mielestään. Voisiko kyseessä olla rakkaus?

Toisinaan rakkaus tekee kipeää, varsinkin kun kyseessä ovat "kielletyt" tunteet. Kasvutarina. Hyvä. Taiteesta en oikein pitänyt, mutta älkää antako sen häiritä.

Aya Oda: MT Pass Vols.1 - 2 *** (manga / yliluonnollinen)

  "Tapaat todellisen rakkautesi tänään." Näin Magic Towerin kuuluisin, komeimmasta puhumattakaan, ennustaja Aki ennusti. Tyttö, jonka hän tapasi, oli Saya, hänen veljensä johtaman ennustuskerhon jäsen. Aki ennustaa myös epäuskoiselle Sayalle, ja tulos on sama. Voisiko tämä ennustus toteutua?

Romantiikkaa. Onko kohtalo omissa käsissämme vai päättääkö joku sen meidän puolestamme? Luettava. Peruskamaa.

Matsuri Hino: Meru Puri Vols.1 - 4 **** (manga / fantasia)

  Kaikki mitä lukion ekaluokkalainen Airi Hoshino elämältä halusi, oli rakastava aviomies ja rauhallinen kotielämä tämän kanssa. Onko se oikeasti liikaa pyydetty? No, joka tapauksessa koulun legenda sanoo, että saa sitä paremman poikaystävän mitä pitempään ehtii ajoissa kouluun. Mutta juuri kun Airin suunnitelma toimiin kuin kello, jokin satumaiset mittasuhteet saavuttava tapahtuma sotkee hänen suuren suunnitelmansa.

Sankari totisesti poikkeaa tavanomaisesta. Ai millä tavalla? Ottakaa itse selvää!

Kyoko Hikawa: Miriam Vols.1 - 3, Jikan wo Tomete Matteite Vols.1 - 3 ja Sore nari ni Romantic! (Miriam-sarja) **** (manga)

  Tervetuloa Villiin Länteen! Miriam on orpo tyttö, jonka ystävällinen Grace on ottanut hoiviinsa. Sarja seuraa Miriamin elämää 8-vuotiaasta vekarasta 17-vuotiaaksi. Luvassa seikkailuja ja rakkautta. Sekä Willie (porsas) ja Jessie (kierosilmäinen hevonen)...

Hauska. Sankaritar on reippaampi kuin shoujosankarittaret keskimäärin. Mikä on vain hyvä asia Tädin mielestä.

Go Ikeyamada: Moe Kare Vols.1 - 7 ***** (manga)

  Hikaru Wakamiya on 15-vuotias tyttö, joka haluaa poikaystävän joka suojelee häntä. Eräänä päivänä hän kohtaa pojan, jonka ensin arvelee olevan elämänsä prinssin. Sitten tämä antaa Hikarulle kunnon kielarin, joten Hikaru nimeää pojan Pervoprinssiksi. Myöhemmin hän tapaa pojan, joka on aivan saman näköinen, vain silmät ovat eriväriset. Mistä on kyse?

Varatkaa nenäliinat viereen. Kumman sinä valitsisit; pojan, joka rakastaa sinua niin paljon, ettei ole valmis luopumaan sinusta mistään hinnasta, vai pojan, joka on valmis luopumaan onnestaan, kunhan vain sinä olet onnellinen?