Takehiko Inoue: Slam Dunk Vols.9 - 26 ***** (manga)

  Japanilaisessa lukiolaiskoripallossa on kolme suurta turnausta, ja suurin niistä on kesäinen kansallinen turnaus. Hanamichin joukkue onnistuu juuri ja juuri välttämään tulemasta diskatuksi joukkotappelun vuoksi. Joten vuorossa on karsinnat turnaukseen. Onnistuuko Shohokun joukkue tavoitteessaan?

Tämä on klassikkosarja, eikä turhaan. Kamppailua, huumoria ja kasvutarinaa. Täti tykkää! Sarja jatkuu.

Myydään käytetty tussi - Parhaat Facebook-mokat 2 *****

  "Voivatko ihmiset oikeasti nähdä kolmiulotteisesti? Löytyykö Kenia Egyptistä? Mikä on vaatteiden ÄO-rajoitus? Nyt ratkaistaan myös maailman talousongelmat ja myydään yksi käytetty tussi."

Kirjaan on koottu lisää Feissarimokat-sivuston hauskimpia, noloimpia ja mielipuolisimpia päivityksiä. Tädin massuun sattui tämän lukemisen jälkeen. Siis ihan oikeesti! Ei voi olla totta!

Hinako Ashihara: Sand Chronicles Vol.1 **** (manga)

  Ann Uekusa muuttaa äitinsa kanssa Tokiosta maaseudulle Shimaneen vanhempiensa avioeron jälkeen. Koska Ann on tottunut kaupungin nimettömyyteen, tuntuu hänen äitinsä kotikakupungin ihmisten lähes ylipursuava ystävällisyys vaikealta. Mutta kun teagedia iskee, huomaa Ann tarvitsevansa tuota ystävällisyyttä.

Kasvutarina, luvassa myös romantiikkaa. Vaikuttaa lupaavalta. Jatkamme lukemista.

Tiffany Clare: Wicked Nights with a Proper Lady * (historiallinen romantiikka)

  Leo Harrow, Barringtonin jaarli, löytyy säännöllisesti skandaalilehtien sivuilta. Hän tietää hyvin, että nuoria neitoja kehotetaan katsomaan toiseen suuntaan kun hän astuu huoneeseen. Mutta kun hän törmää kasvokkain naiseen menneisyydestään - siihen, joka pääsi karkuun - hän tekee kaikkensa pitääkseen huhut itsenstään loitolla. Koska riskinä on menettää nainen lopullisesti. Genevieve Camdenille Leon viettelevät tavat ovat tutut. Joutuihan hän vuosia sitten itse niiden uhriksi. Mutta tällä kertaa Genevieve on viisaampi...

Alkuosa tarinasta oli ihan ok, mutta sitten kun tuli se pakollinen kriisi, niin koko homman tyhmyys iski täydellä teholla. Olin vähällä jättää koko homman kesken, mutta pinnistelin nyt kuitenkin loppuun. Joo, tästä genrestä löytyy paljon parempaakin lukemista.

Yoshihiro Tatsumi: The Push Man and Other Stories **** (manga)

  Lyhyitä tarinoita tavallisten ihmisten jokapäiväisestä elämästä, paitsi että näissä on jujunsa. Tatsumia kutsutaan japanilaisen vaihtoehtosarjakuvan isoisäksi. Nämäkin tarinat ovat vuodelta 1969, joten luvassa on lisää tarinoita vuosikerroittan.

Mangaa aikuisille. Täti tykkäsi. Tarinat ovat lyhyitä, joten mitään suurta tarinankaarta ei ole, pikemminkin nämä ovat välähdyksiä hetkistä elämässä. Parhaimmillaan koskettavia tarinoita.