Tohru Fujisawa: Kamen Teacher Vols.1 - 2 **** (manga)

  Kyokuran on lukio, jonka oppilaista 80% on häiriköitä. Araki Gota ja Kamen Teacher ovat uusia opettajia, jotka on palkattu hoitamaan ongelma omalla tavallaan...

GTO:n tekijän uusi sarja. Jos se on teille tuttu, niin tiedätte mitä odottaa. Tosin näillä opettajilla on melkein radikaalimmat otteet kuin Onizukalla... Jostakin kumman syystä Arakista tulee mieleen GTO:n Noboru. Sarja jatkuu. Täti tykkäsi.

Nabara Takemoto & Yukio Kanesada: Kamikaze Girls  *** (manga)

  Momoko asuu Japanin Takahikiällä eli Ibarakin prefektuurin maaseudulla, vaikka paljon mieluummin hän asuisi Versailles'n palatsissa. Sillä Momoko on lolita. Ja tietäähän sen, miten tuppukylissä erilaisiin ihmisiin suhtaudutaan. Ichigo on puolestaan vain tytöille tarkoitetun moottoripyöräjengin jäsen, joka uskoo kunniaan, uskollisuuteen ja nyrkkitappeluihin. Yhdessä tämä mitä epätodennäköisin duo lähtee matkalle etsimään kuuluisaa kirjontatöiden tekijää, joka saattaa tehdä heidän haaveistaan totta.

Alkuosa tarinasta vetää paremmin kuin loppuosa, mutta ei sekään huono ole. Tyttöjen seikkailutarina, romantiikkaakin on hiukkasen mukana. Oikeastaan aika söpö.

Souta Narazaki: Katsuai Monster *** (manga/yaoi)

  Kabutani on "ihmissyöjä", joka elää ihmisten energialla. (Joo, arvasitte oikein miten "syöminen" tapahtuu.) Eräänä päivänä hän huomaa luokkatoverinsa Kiriyaman. Kabutani ei uskonut vanhempaa kaltaistaan, kun tämä sanoi, ettei mikään voita sen ihmisen makua, jota rakastaaMutta nyt hän ei voi vastustaa Kiriyaman makua. Mutta millä suostutella vastahakoinen Kiriyama yhteispeliin?

No joo. Mitäs tästä nyt sanoisi? Tavallista, vaikka aihe ei olekaan arkitodellisuudesta.

Saika Kunieda: Kaze no Yukue **** (manga/yaoi)

  Kento on hyvätapainen, rehellinen ja - suoraan sanottuna - hieman tylsä. 26-vuotiaana hän on saanut pysyvän työn opettajana ja tekee kaikkensa tehdäkseen isovanhempansa ylpeiksi, sillä nämä pitivät hänestä huolta hänen jäätyä orvoksi. Asiassa on vain yksi pieni mutta. Kento on nimittäin homo, ~eivätkä~ isovanhemmat hyväksy sitä. Lisätäänpä kuvaan Akira, kävelevä aikapommi, joka on kaikkea sitä mitä Kento ei ole.  On melkein ihme, että he ovat seurustelleet jo melkein vuoden. Mutta Akiralla on menneisyydessään salaisuuksia, joita hän ei ole vielä kertonut Kentolle. Selviytyisvätkö Kenton isovanhemmat shokista, jonka aiheuttaa se, että Kento tapailee seksityöläisen ja avaruusmuukalaisen lasta? Vai "yskivätkö he tahdistimensa rinnoistaan", kuten Akira sanoo?

Suloinen rakkaustarina. Tässä on oikea juoni, eikä pelkkää "sitä". Mikä tietysti on aina plussaa.Eli tarina toimii omalla painollaan.

Tarina: Yoshiki Tanaka; Taide: Akino Matsuri: Kaze yo, Banri wo Kake Yo *** (manga)

  Disneyn elokuvasta tuttu Mulanin tarina - hieman alkuperäisemmässä muodossa. Eli juttuhan meni siten, että nuori tyttö ilmoittautui keisarin armeijaan iäkkään isänsä puolesta. Ja suurinpiirtein siihen loppuivatkin yhtäläisyydet piirretyn kansssa.

Tarina tuntuu hieman ulkoluvulta. Siinä lopotetaan muistista legendan tapahtumat, mutta varsinaista syvyyttä ei tarinaan ole saatu. Taide tietysti on hienoa, onhan kuvittajana Pet Shop of Horrorsin tekijä. Mutta tarina tosiaan jättää hieman tyhjän olon. Höh? Tässäkö tämä?

Akira Kanbe: Keep Out *** (manga/yaoi)

  Takumi työskentelee kaupungintalolla ja on toimiston kultapoika. Takumi kuitenkin elää elämäänsä välttäen kosketusta toisiin ihmisiin. Mitä tapahtuu, kun poika astelee hänen sydämeensä?

Rakkaus parantaa taas kerran kaikki haavat. Ihan söpö tarina.