Hesarissa oli taas juttu, tällä kertaa Kolumbiasta, missä isä oli käyttänyt hyväkseen tytärtään vuosikaudet. Oli aloittanut sen jo, kun tyttö ei ollut vielä kymmentäkään. Vuosien varrella tytär oli synnyttänyt 8 lasta. Isä selitti oikeudessa, että tyttö oli ollut halukas hommaan. Joo, joo, aivan varmasti!

Ensin oli se tapaus Australiassa, sitten Fritzl Itävallassa, ja seuraavana olivat isä ja poika Italiassa. Lisäksi oliko se Brasiliassa, missä katolinen kirkko asetti ekskommunikaatioon ne lääkärit ja avustajat, jotka suorittivat abortin isäpuolensa hyväksikäyttämälle 8-vuotiaalle tytölle. Samainen hemmo oli käyttänyt hyväkseen myös tytön kehitysvammaista sisarta. Samaan aikaan Suomesta ja ruotsinlaivoilta kantautuu uutisia jengiraiskauksista. Eikö naisella ole todellakaan mitään ihmisarvoa? Suojeleeko katolinen kirkko pedofiileja? Ainakin siellä on pitkät perinteet hyväksikäyttämisessä...

Minun puolestani saavat aikuiset, vastuulliset ja ennen kaikkea myötämieliset ihmiset tehdä seksuaalisuutensa kanssa ihan mitä haluavat, mutta rajan asetan lapsiin ja raiskauksiin. Naisen ei todella tarkoittaa EI! Tosin varsinkaan raiskauksissa ei ole kyse seksistä. Sillä halutaan tappaa toisen sielu. Ja rangaistukset ovat suorastaan aivan naurettavia.

Täti lähtee kaivamaan tussaria komerosta...