1399428.jpg
Täti oli taas pitkästä aikaa visiitillä ystävänsä Soilen luona.Kävimme koirimusten kanssa lenkillä. Kaneli-pojalla on ressukalla kurinpalautuskuuri meneillään. Hieno Digi-neiti ei moisia tarvitse<3.

Kun lenkitykset ja syöminen oli hoidettu pois alta, ryhdyimme katsomaan televisiota. Tämä on Tädille harvinaista herkkua, sillä Tädin töllö meni muutama vuosi sitten rikki, joten päätimme hankkia uuden vasta, kun siirrymme digiaikaan. No, digiaika tuli, mutta vieläkään ei ole sitä telkkua tullut hankittua, eikä sitä oikein ole kaivannutkaan. Täti on sen verran kranttu katsoja, ei oikein iske kaiken maailman BB:t eikä Idolsit sun muut.


Illan elokuvaa - Romahdus - katsoessa Täti ymmärsi taas kerran miksi naiset ovat hulluina univormupukeisiin miehiin. Ovat ne hyväkroppaiset miehet niin namusia univormuissaan! Slurpsis! Mutta vakavasti ottaen, Hitlerillä ei tosiaankaan ollut kaikki ruuvit tarpeeksi kireällä. Ja kannattajien fanaattisuus se vasta pelottavaa onkin. Tulee mieleen Bush Jr ja seurakuntansa...