Matsuri Akino: Pet Shop of Horrors Vols.6 - 10 **** (manga / yliluonnollinen)

  Pienet tarinat jatkuvat. Mutta kuka - tai mikä - on Count D? Mitä hän oikeastaan haluaa? Lukekaa itse jännittävä tarina loppuun ja koettakaa päättää onko hän hyvä vai paha. Täti tykkää. T-chan on paras!

Tsutomu Takahashi: Alive! **** (manga / yliluonnollinen)

  Yashiro Tenshuu tappoi viisi ihmistä, tyttöystävänsä mukaanlukien, ja odottaa nyt kuolemantuomionsa toimeenpanoa. Valtion salainen organisaatio on valmis ottamaan hänet pois jonosta, jos hän suostuu koekaniiniksi kokeeseen, jossa vaaditaan tappajanvaistoa.

Upea lyhyt tarina valinnanvapaudesta.

Hirohisa Tsuruta: B Reaction *** (manga)

  Kensaku Onodera, itseoppinut kamppailulajien harrastaja, saa turpiinsa tytöltä. Eikä ihan keneltä tahansa, vaan luokanvalvojaltaan Nanae Asatolta. Eihän sitä kestä yhdenkään 15-vuotiaan miehenalun itsetunto!

Kyllä tästä muutamat naurut irtoavat. Itse tarinasta kyllä olisi saanut paljon enemmänkin irti.

Yukako Iisame: Dakishimete Noir **** (manga / fantasia)

  Suzu on pieni ja söpö lukiolainen, joka pystyy "keskustelemaan" eläinten kanssa. Matkalla koulusta kotiin haavoittunut kissa putoaa kirjaimellisesti hänen käsivarsilleen. Hän vie komea mustan uroskissan kotiinsa ja hoitaa sen haavat. Aamulla hän herää komea "kolli" vierellään. Noa väittää olevansa kissa Noir. Jokin vaikuttaa olevan Noirin perässä, ja tämän kimppuun hyökkäävät kissat, jotka vaikuttavat olevan jonkun hallinnassa. Suzu puolustaa Noiria, ja se tekee tähän niin suuren vaikutuksen, että tämä haluaa Suzun tekevän lapsen kanssaan. Apua! Mitä tytön olisi tehtävä tässä tilanteesssa?

Kyllä Tädillekin kelpaisi kissapoika...

Kotomi Aoki: Asa mo, Hiru mo, Yoru mo **** (manga)

  Shinobu on muuten tavallinen lukiolaistyttö mutta hän ei voi sietää poikia. Siihen hänellä on syynsä. Ja sietämättömin pojista on Yokomizo, joka muistuttaa aivan liikaa kaiken pahan alkua ja juurta. Mitä siis tehdä, kun Yokomizo tunnustaa Shinobulle rakastavansa tätä?

Taas kerran rakkaustarina. En tiedä, mutta hieman liian helpolta tuntuu tarinan ratkaisu. No, joka tapauksessa kelpo tarina.

Yoshizumi Wataru: Mint na Bokura **** (manga)

  Noel ja Maria ovat kaksoset, poika ja tyttö. Mutta nyt Maria on rakastunut ensimmäisen kerran ja siirtyy eri kouluun kuin Noel. Vaan sitäpä Noel ei hyväksy! Hän päättää siirtyä samaan kouluun kuin Maria ja tehdä kaikkensa estääkseen romanssin. Mutta ainoa vapaa paikka koulussa on tyttöjen asuntolassa. Onko Noelista esiintymään tyttönä?

Erinomaisen hauska gender bender-tarina, jossa ihastukset vaihtuvat yhtämukaa ja väärinkäsitykset kasaantuvat. Selviääkö Noel tästä mitenkään selville vesille?

Shizuru Seino: Power!! 1 *** (manga)

  Kyo aloittaa uudessa koulussa. Hän haluaa sinne, koska tytöillä on aivan ihanat koulupuvut. Mutta hänen isänsä haluaa hänet hinnalla millä hyvänsä koripallojoukkueeseen - poikien sellaiseen! Vastentahtoisesti Kyo siis pukee ylleen pojan koulupuvun. Mutta korisjoukkueen komeat pojat saavat sankarittaremme sydämen sykkimään kiihkeämmin heti alusta.

Tavallinen tarina, ei mitään uutta. No, katsotaan tuleeko tästä mitään. Eiköhän tästä muutamat naurut irtoa.

Yukiri Sugisaki: D.N.Angel Vols.6 - 10 **** (manga / fantasia)

  Luin nämä ruotsiksi, joten valitettavasti paljon jäi ymmärtämättä... Joka tapauksessa tarina pääsee vihdoinkin vauhtiin. Hauska. Täytyy vain etsiä jostakin ne englannninkieliset versiot, että pääsee kunnolla kärryille.

Kazurou Inoue: Aoi Destruction **** (manga)

  Tämä koostuu neljästä lyhyestä tarinasta. Ensimmäinen on kirjan nimikkotarina, jossa Tetsuo Samejimalla on vakava isäkompleksi, vai sanoisinko trauma. Kakkostarina on "Rare Bookshop Owner Yakou's Hard-Fighting Chronicles", jossa Yakoun isä on jättänyt kirjakaupan hoitamisen poikansa huoleksi. Paikalle saapuu kuuma misu, joka kertoo ottavansa kaupan vastuulleen, jotta Yakou pääsee sukunsa varsinaisen ammatin pariin. Kolmas tarina on "Full Scratch Eiji", tarina pojasta, joka yrittää päästä eroon otaku-menneisyydestään. Neljäs tarina, "Otone no Naisho", kertoo nuoresta naissamuraista, jolla on perverssi kirottu katana.

Hauskoja lyhyttarinoita. Kyllä nämä muutaman hihityksen arvoisia ovat.

Ao Mimori: As the Death God Dictates Vols.1  - 2 *** (manga)

  Ayumi Maki on nuori 16-vuotias neito koko elämä edessään, ja hän on rakastunut luokkatoveriinsa Hiroe Musashiin. Mutta sitten kuolemanjumala ilmestyy hänelle, ja ilmoittaa, että hänellä on elinaikaa jäljellä vain kuukausi. Kohtalon tiimalasi ei ole pysäytettävissä, joten elä tyttö joka päivä täysillä!

Tarina vaihtelee komedian ja nyyhkyromantiikan välillä. Taas kerran olisi saanut enemmän tarinasta irti haluttaessa, mutta hyvä se on näinkin.