Tämä nyt laahaa kuukauden jälkijunassa - sattuneesta syystä. En ole oikein ehtinyt istua koneelle kirjoittamaan, eikä oikein ole ollut inspistäkään. Mutta nyt on Tädin pakko ottaa itseään niskasta kiinni, ettei koko homma kaadu niskaan... Siirretään lokakuun loppuun.

Hwang Mi Ri: Love SOS Vols.1 - 7 *** (manhwa)

  Dan-bi on yakuzan tytär. Eräänä yönä hän näkee kuinka hänen isänsä murhataan hänen silmiensä edessä.Se jää Dan-bin viimeiseksi näyksi, sillä murhaajat vioittavat hänen silmiään. Hänen äitinsä lähettää hänet takaisin Koreaan, jossa hän saa uudet silmät. Tästä lähtien Dan-bin tulee asua tätinsä luona, käyttäytyä ja olla kunnon tyttö. Dan-bi tekee parhaansa, mutta se on helpommin sanottu kuin tehty. Dan-bi joutuu tasapainoilemaan tätinsä tyttären, joka on hulluna poikiin, ja pojan, joka haluaa jjangiksi, välillä. Asioita vielä monimutkistaa tädin adoptiopoika, joka liittyy jollakin tavalla mysteeriseen poikaan, joka vieraili Dan-bin luona tämän ollessa sairaalassa. Ja mitä tekemistä on tytöllä asian kanssa, jonka silmät Dan-bi on saanut?

Taas tyypillistä HMR:iä, ihan sujuva tarina. Ei mitään suurta, mutta ihan hauskaa romanttista komediaa. Kyllä tämän lukee. Sarja jatkuu.

Tarina: Ha Yuhn, Jung Jae-rahn; Taide: Kim Ju-ri: Dragon Who Vols.1 - 2 *** (manhwa)

  Roa Coatlilla on tehtävä. Hänen on löydettävä Quetzalcoatlin jälkeläinen, tehtävä tästä vaimonsa ja jatkettava suurta lohikäärmeiden sukuaan. Mutta miten tehtävä ihmisten maailmassa onnistuu, kun Roalla ei ole mitään kokemusta rakkaudesta eikä kiinnostusta tyttöihin? Luvassa hankaluuksia...

Ihan hauska romanttinen komedia, mutta ei jätä mitään pysyvää vaikutusta mieleen. Isoäidit ovat hauskoja. XD Sarja jatkuu.

Yoon Ji Un: Hush Vols.1 - 3 **** (manhwa)

  Vaikka Gyu Hwa Lee ehkä näyttääkin enemmän pojalta, on hänellä tunteet kuten ihan kenellä tahansa tytöllä. Itse asiassa hän on rakastunut korealaiseen popidoliin Kang Un Ryu'hun. Sitten onni potkaisee, kun Kang Un siirtyy Gyu Hwan kouluun ja vieläpä samalle luokalle. Sehän tiedetään, ettei idolin elämä ole helppoa, ja tietyistä syistä johtuen Kang Un pukeutuu tytöksi pitääkseen henkilöllisyytensä salassa. Joten mitä tapahtuu, kun Gyu Hwa saa Kang Unin salaisuuden selville? Voittaako Gyu Hwa koskaan Kang Unin sydämen omakseen vai onko hän tuomittu aina vain ystävän asemaan?

Cynical Orangen tekijän aiempi sarja. Herkkä ja koskettava rakkaustarina. Luvassa myös huumoria. Erinomainen sarja! Jatkuu.

Kazuhiko Mishima: Oyaji Hiroimashita *** (manga / yaoi)

  Ryouji Saeki, tavallinen sarariman, töistä väsyneenä romahtaa rikkaan lukiolaisen, Ryuunosuke Mibun kodin edessä.  Ryuunosuke huolehtii Ryoujista, ja kun tämä herää, suutelee tätä ja julistaa: "Minä rakastan sinua!" Mutta mitä ihmettä rikas ja komea, nuoresta puhumattakaan Ryuunosuke voi muka nähdä köyhässä ja tuikitavallisessa, miltei keski-ikäisessä Ryoujissa? Tämän romanssin tiellä on useampi kuin yksi este! Suojelunhaluista hovimestaria mainitsemattakaan...

Romanttinen komedia. Sujuva tarina, mutta siinä se sitten olikin. Totaalisen epäuskottava, mutta ei anneta sen haitata.

Kaen: Pink Butterfly *** (manga / yaoi)

  Kirja koostuu seitsemästä lyhyestä tarinasta. Teemat vaihtelevat suuresti, mutta ihan vinkeä kirja. Koskettavista tarinoista huijaritarinoihin. Lyhyissä tarinoissa nyt ei mitään syvällistä ehdi, mutta kuten sanoin, hauska.

Kou Fujisaki: Playboy Amour **** (manga / yaoi)

  Manabu on täydellinen sihteeri, mutta rajansa silläkin on mitä hän jaksaa sietää. Ian Evans on hänen pomonsa, ja melkein joka aamu Manabu saa hätistää eri miehen tämän vuoteesta. Joten mikä onManabun ratkaisu ongelmaan? Hän tarjoutuu itse makaamaan Ianin kanssa, jottei tämän työnteko häiriydy. Tosin Manabulla on oma lehmä ojassa, sillä hän on rakastunut Ianiin. Mutta sitähän ei tarvitse kertoa, vai mitä? Vaan nälkäpä kasvaa syödessä, ja Manabu alkaa kaivata vastakaikua tunteilleen. Onko hän Ianille vain kätevä työn lisäetu vai onko tässä tunteet pelissä molemmin puolin?

Fujisakin taide vaatii totuttelemista, mutta itse tarinat ovat hyviä. Itseasiassa genren parhaimmistoa. Hyvä tarina.

Noboru Takatsuki: Ren'ai Shinan! **** (manga / yaoi)

  Kirja koostuu kolmesta tarinasta. Ensimmäisessä Hatanon pomo Honjou on varsinainen hiippari, silmälasit ja tukka silmillä eikä muotitajua laisinkaan. Joten kun Honjou pyytää Hatanon, joka on varsinainen naistenmies, apua muodonmuutokseen naisia mielyttävämmäksi, suostuu hän empien. Hatanon yllätykseksi Honjousta kouriutuu varsinainen komistus. Pystyykö Hatano vastustamaan omaa luomustaan? Toisessa tarinassa Kiriya on juuri eronnut poikaystävästään ja on alamaissa. Mutta hänen koiranpentumainen työtoverinsa Hiura ei suostu jättämään häntä rauhaan. Ruuhkajunassa jaetun suudelman jälkeen he alkavat viettää enemmän aikaa yhdessä, mutta kuinka pitkälle asiat johtavat? Kolmannessa tarinassa Yoshino on lupaava taiteilijanalku, mutta perheen velkojen vuoksi hän joutuu luopumaan haaveistaan opiskella maalaamista. Sitten varakas muukalainen tarjoaa suuren summan rahaa mallinaan toimimisesta. Mitkä ovat muukalaisen tarkoitusperät, ja kuka hän oikein on?

Romantiikkaa ja komediaa. Ensimmäinen ja pisin tarina on paras, muut ovat melko tavanomaisia. Ja Honjou on yksinkertaisesti parhaimman näköinen mies mangassa mikä tahansa genre mukaan laskien. (Täti kuolaa...) Eli jo se riittää syyksi lukea tämä. ;)

Tarina: Maki Kazumi; Taide: Yaya Sakuragi: Renai Kyoutei Nukagake Nashi! *** (manga / yaoi)

  Lapsellinen Shirou on ihastunut opettajaansa Okaan. Masami, Shiroun hyvä ystävä, pitää tästä kuin veljestään. Sitten Ryuuji, toinen ystävä, pakottaa Masamin kohtaamaan tunteensa Shirouta kohtaan silmästä silmään. Masami ja Ryuuji solmivat herrasmies sopimuksen ja lupaavat jättää Shiroun rauhaan. Tosin hintana on, että Masami asettuu Shiroun tilalle ja huolehtii Ryuujin seksuaalisista tarpeista.

Njaah. Mitähän tästä sanoisi. No, ihan mukiinmenevä tarina.