Nobuhiro Watsuki: Rurouni Kenshin Vol.26 ***** (manga)

  Tässä osassa pääosassa on Sanosuke. Megumi kruunaa Sanon koko Aasian mestariksi - typeryydessä. Täti tykkää edelleenkin kuin hullu puurosta. Lukukerta kerralta tämä sarja sen kuin tuntuu vain paranevan...

Tamayo Akiyama: Mouryo Kiden   The Legend of the Nymph Vols.1 - 3 *** (manga / fantasia)

  Demonien ja nymfien pariin sijoittuva Romeo & Julia-tarina. Hieman sekava, mutta mitäs pienistä (taas kerran)... Ihan kiva.

Yun Kouga: Earthian V
ols.1 - 4 *** (manga / scifi)

  Poikarakkautta alieneiden parissa... Alieneita kutsutaan tässä enkeleiksi vaikka tosiaan he ovat muukalaisia avaruudesta. He ovat seuranneet maapallon tapahtumia jo miljardeja vuosia. Nyt vain näyttää siltä, että ihmiskunta on ryssimässä mahdollisuutensa. Enkelit lähettävät Maahan tarkastajia, joiden tehtävänä on kerätä niin plussat kuin miinukset ihmiskunnan puolesta tai vastaan, ja jos miinukset voittavat niin - KABAM! - se on sitten ihmiskunnan loppu. Kagetsuya ja Chihaya ovat kaksi tarkastajaa, Kagetsuya kerää miinuksia ja Chihaya plussia. Molemmat ovat myös poikia, jotka tuntevat vetoa toisiinsa. Pahempi juttu vain, että heidän kotiplaneetallaan homoeroottinen rakkaus on kuolemalla rangaistava juttu. No, loput saattekin sitten lukea itse!