Fiona Smith: Sushi & Miso   lättlagade rullar och misosoppor ****

  Jatketaan sushin parissa. Tässä kirjassa esitellään myös sushiin kiinteästi liittyviä misokeittoja, sillä puhdasoppisesti sushiateriaan kuuluvat lisäkkeiksi ainoastaan sashimi ja misokeitto. Reseptit ovat helppoja ja selkeitä, kuvat informatiivisia. Oikeastaan kirjan ainoa vika on se, että se on aivan liian lyhyt.

Shizuru Seino:Power!! 9 **** (manga)

  No niin, nyt se sitten tapahtui. Kyon sukupuoli paljastuu hänen joukkuetovereilleen. Mikä on heidän reaktionsa? Kyo tavalliseen tapaansa pakenee paikalta, mutta se ei varsinaisesti ole ratkaisu ongelmiin. Joten miten tästä eteenpäin?

Taas riittää naurunaiheita mutta tästä saa myös aihetta syvällisempäänkin pohdintaan. Hamaya-parka käy minua sääliksi. Ressukka saa olla jatkuvasti pilkanteon kohteena. Silmänisku

Yellow Tanabe: Kekkaishi 2 **** (manga)

  Kekkaishien Yoshimorin ja Tokinen seikkailut jatkuvat. He taistelevat yhdessä vaikka heidän välinsä eivät aina ole parhaat mahdolliset... Tällä kertaa vastassa on Karasumorin alueen valtaamista suunnittelva Yomi ja tämän hirviömäinen lemmikki Yoki.

Reipasta seikkailua. Hauska. Suosittelen.

Seyoung Kim: Boy Princess Vols.1 - 9 **** (Manhwa / shounen ai)

  Nicole on pienen kuningaskunnan nuorin prinssi. Kuningaskunta tekee sopimuksen suuremman kuningaskunnan kanssa ja sopimus vahvistetaan avioliitolla Nicolen sisaren prinsessa Elenan ja prinssi Jedin kanssa. Elena vain karkaa rakastajansa kanssa kaksi päivää ennen vihkimistä. Mitä tehdä? Nicolen isä ja veljet saavat loistoidean - puetaan nuori ja sievä Nicole Elenaksi! Sinisten silmiensä, pitkien vaaleiden hiusten ja strategisesti sijoiteltujen omenoiden avulla huijaus onnistuukin - ainakin hetken. Pian Nicole löytää itsensä hovin juonittelujen sydämestä, eikä siellä ole turvallista olla!

Harvinaisen hyvä shounen ai-tarina. Tarinassa ei seurata pelkästään Nicolen ja Jedin tarinaa vaan siinä on useita sivujuonteita. Hyvä ja mielenkiintoinen tarina. Täti suosittelee. Tämä sopii myös niille lukijoille jotka eivät muuten välitä poikarakkaudesta.