Epäsosiaalinen Täti raahautui lupauksensa mukaisesti lauantaina (4.6.) näyttämään päätään Soilelle. Soile otti  ystävällisesti kuvia päästä, kun kerran käskettiin. Eli tässäpä näitä. Tosin tässä vaiheessa hiukset ovat kasvaneet jo noin sentin, eli vähentäkää  mielessänne se kuvasta.

Auks. Aurinko paistoi silmiin. (Minähän näytän tässä ihan Haloselta. Iiik! Nyt tuli hyvin arvovaltainen olo. xD)

Ja sivulta, missä näkyy se lyhyys. Leikkauksen malli on kampaajan mallikirjasta Black & White. Alkuperäinen malli oli musta, mutta näyttää se soveltuvan myös umpivalkoisen Tädin päähän.

Kävimme koirien kanssa lenkillä, esittelimme Nirpulle meren. Tosin Digi ei ole innokas uimari (kastelee vain varpaansa), joten siitä Nirppu ei saanut hyvää esimerkkiä.

Matkalla rannalle. Se pieni täplä kuusen juuressa on Digi.

Kävin tässä jokin aika sitten katsomassa hevosten myynti-ilmoituksia. Lisäksi kun katsoimme televisiota Soilen kanssa, tuli jokin Itämerimainos, jossa joku ratsasti hevosella maastossa. Täti-parka siitä sai taas kerran vieroitusoireita. Pahimpaan hätään Soile komensi polun päälle kaatuneen puun kyytiin. Säälittävää, vai mitä?

Kopoti, kopoti. Hei laukkaa ratsu reima! Eikös se mielikuvaharjoitus ole kaiken a ja o?

Soile kertoi, että Nirppu oli jäänyt itkemään minun perääni, kun lähdin kotiin. Olivat käyneet lenkillä, ja Nirppu jatkoi kotiinpaluun jälkeen samaa kitinää. Olenkohan saanut uuden fanin? Soile arveli, että se johtuu siitä, että annan Nirpun tulla syliini ilman lupaa. Ei siten, että olisin tassun alla. Osaan minä komentaa. Itseasiassa viimeksi kun Nirppu lähenteli liikaa (= yritti nuolla naamaa), murahdin varoittavasti. (Jos hevosihmiset "puhuvat" equusta, niin kai sitä koirillekin voi puhua "canista"?) Kiltisti poika totteli, mutta täytyi kuitenkin vähän ajan kuluttua yrittää uudestaan. Seurauksena seuraava murahdus. Voi sitä ilmettä! Nirppu valehtelematta painautui minua vasten. "Ethän ole tosissasi? Minä olen pieni ja nöyrä pentu." Eleellä oli toivottu vaikutus, sillä kuka nyt moista lutuista otusta pystyisi vastustamaan. xD