Yayoi Ogawa: Kimi wa Pet Vols.7 - 8 ***** (manga)

  Hasumi-sempai on saanut siirron Hong Kongiin ja Sumirella on ikävä. Onneksi hän pääsee lyhyelle vierailulle, mutta miksi hän ei oikein malttaisi odottaa kotiinpaluun hetkeä? Onko Momolla kaikki hyvin? Jos koti on Sumirelle turvapaikka, jossa hän voi hengittää vapaasti, niin sitä se on myös Takeshille.

Edelleenkin aivan mahtava sarja aikuiseen makuun. Upeaa, herkkävireistä kuvausta. Suosittelen!

Tarina: Igoh Ruh; Taide: Ryou Sakurai: Koakuma no Sanctuary *** (manga / yaoi)

  Reiji ei ole koskaan unohtanut Kagamia, miestä joka julmasti jätti hänet kymmenen vuotta sitten. Nyt yllättäen he tapaavat uudelleen. Reiji ei saa Kagamia mielestään. Torjuuko Kagami hänet samoin kuin menneisyydessä?

Söpö tarina. Siinäpä se.

Miwa Sakai: Koisuru Melody Musume *** (manga)

  Kirja koostuu neljästä rakkaustarinasta, joita yhdistävä teema on musiikki. Ensimmäisessä tarinassa Chiaki ei koskaan kuvitellut rakastuvansa numero ykkösDJ:hin. Kakkostarinassa Mizue ihastuu omalaatuiseen musiikinopettajaansa. Kolmannessa tarinassa Hinanon poikaystävä jättää tämän koska tämä on liian söpö. Poikaystävä kun pitää seksikkäämmistä tytöistä. Postimies vain ei ole samaa mieltä poikaystävän kanssa. Päivisin postimies toimittaa postin perille Hinanon käteen, mutta iltaisin hän päästää valkaistun tukkansa valloilleen ja soittaa roskbändissä. Musiikki vain ei ole Hinanon makuun... Neljännessä tarinassa Aoilla on ongelma - hänen valtava ruokahalunsa! Tietysti hän haluaa pitää sen salassa luokkatovereiltaan ja ystäviltään. Ainoa, joka on siitä selvillä, on hänen yläasteaikainen ihastuksensa Kousaka. Nyt Aoi on matkalla ystäviensä ja luokkatoveriensa kanssa... ja mukana on Kousaka. Paljastaako Kousaka hänen salaisuutensa kaikille?

Normishoujoa. Toimii ihan kivasti, mutta ei ole mitään unohtumatonta.

Tarina: Mika; Taide: Ibuki Haneda: Koizora Vols.1 - 4 **** (manga)

  Mika on aivan tavallinen lukiolaistyttö, joka haaveilee ihanasta rakkaudesta. Eräänä päivänä hän sitten tapaa Hiron, kohtalonsa miehen. Tottakai he rakastuvat ja kaikki näyttää hymyilevän - aluksi. 

No niin, kaivakaapa ne nenäliinat sieltä esille valmiiksi. Tämä sarja on nimittäin surullinen. Tosin sarja jatkuu vielä, joten lopusta en mene vannomaan, mutta tähän mennessä nenäliinoille on tullut käyttöä. Herkkä tarina nuoresta rakkaudesta, jonka tielle on kyllä kasattu esteitä enemmän kuin tarpeeksi.

Satosumi Takaguchi: Kreuz *** (manga / yaoi)

  Akira Harumoto, lahjakas pianisti ja lukiolainen, ajautuu japanilaisten speed tribe-moottoripyöräjengien pariin, koska hän on suorastaan pakonomaisesti ihastunut Yugou Otoguroon, Red Kreuz-jengin mystiseen ja manipuloivaan johtajaan.

Surullinen tarina. Alku on hieman sekava, mutta kyllä se siitä. Aikuiseen makuun, nuoremmilta saattaa mennä yli hilseen.

Mizushiro Setona: Kyuuso wa Cheese no Yumewomiru (Cornered Mouse Dreams of Cheese) **** (manga / Yaoi)

  Kyouichilla ei varsinaisesti ole selkärankaa. Se on johtanut hänet syrjähypystä syrjähyppyyn. Nyt hänen vaimonsa on palkannut yksityisetsivän hänen kannoilleen. Tämä on Imagase, hänen kaverinsa yliopistoajoilta. Mutta mitä Kyouichi ei tiedä on se, että Imagase on rakastanut häntä jo niistä ajoista. Imagase suostuu pitämään syrjähypyt omana tietonaan, mutta sillä on hintansa. Vastapalvelukseksi hän haluaa Kyouichin ruumiin...

Jätettiin sitten koko joukon helmi viimeiseksi. Yaoiksi tämä on hyvin vienoa. Itseasiassa normaalin yaoin yksityiskohtaiset seksikuvaukset, ja vain niihin keskittyminen tarinan kustannuksella saavat minut skippaamaan useimmat tarinat. Mutta tässä on aivan uskomattoman ihana ja uskottava tarina ja lopussa olevaa seksikohtausta voi vain kuvailla sanalla kaunis. Tämä on hyvä tarina aloittaa, jos yaoin lukeminen muuten pelottaa. Tarinassa on psykologista syvyyttä, joka monesta tarinasta puuttuu. Suosittelen!