Soile antoi minulle ukaasin. Joten minä otin kilttinä tyttönä digikameran kauniiseen käteeni ja menin kuvaamaan. Tässä nyt ovat siis ensimmäiset otokset omalla digikameralla.

Aluksi yritin ottaa sisälle syömään tulleesta Miskasta kuvia, mutta perhanan katti oli harvinaisen yhteistyöhaluton. Päästin sitten surkeasti miukuvan kissan ulos ja taapersin perästä. Siellä neiti olikin sitten jo yhteistyöhaluisempi ja asettui aurinkoon piehtaroimaan.

Pihalta löytyi mukavan multainen kuiva piehtarointipaikka. Miska oikein flirttaili kameralle, kun Täti malttoi pysyä tarpeeksi kaukana ja käytti zoomia.

Ah nautintoa! Kyllä sitä kissana kelpaa olla.

Pitääköhän Miska Tätiä naurunalaisena? Lällällää!!!!

Välillä täytyy mulkaista julmasti häiritseviä busseja, jotka keskeyttävät hyvät piehtarot.

Käännös 90 astetta. Kissa valehtelematta kiersi koko asteikon läpi useaampaakin otteeseen piehtaroiden.

Lopulta armahdin kissaa ja siirryin kuvaamaan pihan kasveja.

Pioni. Lajiketta älkää kysykö. Ostin tämän muutama vuosi sitten, mutta enhän minä enää sitä lajiketta muista. Nätti joka tapauksessa. Saisi vain kukkia pitempään. Pitäisiköhän jossa vaiheessa hankkia daalioita?

Ristikkoa pitkin kiipeää koristekrassi. Keltaiset ovat orvokkeja, ja niiden välissä piilottelee karpaattienkello. Edustalla on hosta eli kuunlilja. Kyllä pihalta kukkia löytyy. Onneksi kukkivat eri aikoihin, niin puutarhassa on väriä läpi kesän. Ruusut ovat vasta nupullaan.