Se-Young Kim: Devil's Bride 1 **** (manhwa / shounen ai)

  Paholaisella on tylsää ja yksinäisyys vaivaa, paholaisenaolokin on ikävää. Joten eikun ilmoituksia maisemiin ja tarjoudutaan ostamaan morsian! Valitettavasti vain tuore morsio kuolee muutaman onnen päivän jälkeen, ja paholainen tuntee olonsa yksinäisemmäksi kuin koskaan. Siitä alkaa tragedia,  sillä paholainen päättää rakentaa itselleen täydellisen morsiamen.

Ei se ole helppoa paholaisellakaan. Romanttista tragediaa kai tämä on. Tuntuu lupaavalta, joten jatketaan lukemista.

Shin JiSang & Geo: Chocolat Vols.1 - 4 ***** (manhwa)

  Tämäkin sarja on nyt uusintakierroksella. Varsinaiset arvostelut voitte lukea aiemmista lukupäiväkirjoista. Mutta kuten tähdistä huomaatte, Täti tykkää ja paljon! Varsinkin Täti rakastaa E-Wanin silmiä. Ah! ne ovat niin ilmeikkäät!<3<3<3 Myös sankaritar Kum-Ji on Tädin makuun, tytössä on sisua.

Kaikille sarjaan aiemmin ihastuneille tiedoksi, nyt sarjan seuraavat osat ovat jo Helsingin kaupunginkirjaston hankintalistoilla, ja niitä on jo valittukin, joten enää ei tarvitse odottaa kauaa! Tahtoo lisää sukulaatia!

Rumiko Takahashi: Inu-Yasha Vol.33 *** (manga)

  Kagome ja Inuyasha kumppaneineen ovat päässet elävien ja kuolleiden maiden rajamaille, minne viimeinen Shikonin sirpale on piilotettu. Mutta sen noutaminen ei ole lainkaan yksinkertaista sillä vastassa on paha Naraku. Inuyasha saa apua taistelussa odottamattomalta taholta.

Tämä sarja on taas pitkä kuin nälkämaan vuosi. Tässä vaiheessa alun tapahtumat ovat autuaasti unohtuneet eikä tarina taida olla vielä edes puolessakaan välissä. Siitäkin huolimatta tässä on oma kumma viehätyksensä. Kyllä Takahashi hommansa osaa.

Hiromu Arakawa: Fullmetal Alchemist 18 **** (manga)

  Keskuksen kätyreillä on Winry panttivankina, joten Edin on pakko toimia ihmisaseena. Ed ja Al vain eivät ole valmiita alistumaan kiltisti Keskuksen ja Führerin juoksupojiksi. Mutta vielä pojilla ei ole aavistustakaan, että kulissien takana pelataan vielä isompaa peliä...

Tässä on toinen sarja, joka aivan huomaamatta vie mukanaan. Taide ei ole mitenkään erityistä eivätkä hahmot kovinkaan mieleenpainuvia, mutta itse tarinassa siis on imua. Suositellaan.

Tarina: Yuya Aoki; TAide: Rando Ayamine: GetBackers Vols.23 - 24 **** (manga)

  Ban ja Ginji ovat siis pelastamassa Shidon johdolla Madokaa kiriudojen kynsistä. Nyt taistelu lähenee huipennustaan. Mutta onko joukossa petturi?

Taisteluja ja huumoria. Naisilla on isot tissit, se on tärkeä pointti, vai mitä? Siitäkin huolimatta Täti tykkää. Ginji on söpö. <3

Yoshiyuki Sadamoto & GAINAX: Neon Genesis Evangelion 11 *** (manga)

  Kahdestoista ja viimeinen enkeli iskee suoraan NERVin ytimeen. Lisäksi enkeli löytyy lähempää kuin kukaan pystyi arvaamaan. Shinjin on tehtävä raskas valinta. Myös SEELE tekee oman liikkeensä. Viholliset lähestyvät joka taholta ja loppu lähestyy.

  Sekoitus scifiä ja pseudoraamatullista höpinää. Ehkä tämän lukemisessa auttaisi, jos olisi nähnyt animen ja elokuvat, mutta nyt juoni on aukkoja täynnä. Varsinaisesti ei kyllä sekään auta, että edelliset osat olen lukenut kuukausia sitten... No joo, kyllä tätä lukee ennen kuin selkäänsä ottaa.