Tiedättehän nämä mikroruokapakkaukset jotka viheltävät kun ovat valmiita? No, minulla oli sellainen tänään mukana eväänä ja tyrkkäsin sen mikroon. Aikansa se siellä hurisi, kunnes paine oli noussut tarpeeksi ja se alkoi viheltää. Työkaverin mielestä se kuulosti mouruavalta kissalta, jolloin paketti vaihtoi säveltä. Nyt se kuulosti aivan laulavalta susilaumalta! Suden laulu on itseasiassa tosi kaunista. :)

Ah, nyt on sitten myös liput Adam Lambertin Helsingin konserttiin. Matkatoveri sinne houkutteli. Adamia ja Pinkiä, Tädin musiikkityyli on tällä hetkellä kovin päivänpoppainotteista. blush Tosin Justin Bieberin konserttiin en suostu hankkimaan lippuja! Mutta kun en saa ketään lähtemään kanssani mihinkään hevikonsertteihin ja yksin on tylsä lähteä, puolet nautinnosta on hyvä seura. Kesällä olisi tulossa se rantarokki Hietsussa, mukana mm. Rammstein. Pitäsiköhän ihan piruuttaankin mennä vaikka yksin?

Astiasta kolmanteen. Kun tulin tänne tänään, ilahduin kovasti kun kommentteja näytti olevan monta. Paitsi että ne tietysti olivat spämmejä. angry Hermot tässä menee! Mutta kun en viitsisi laitta sitä kirjoitusjuttua kommentteihin, itse kun inhoan niitä sydämeni pohjasta. Oh well, suo siellä, vetelä täällä eli koeta siinä sitten valita kumpaa sietää pitempään. :(

Mutta nyt Täti lähtee pehkuihin kuuntelemaan klassista musiikkia. laugh