Shin Mizukami: Mada Koi Towa Shirazu ni ***** (manga / yaoi)

  Vallankumouksen aallot ovat vasta nousemassa, kun nuori ylimys tapaa nuoren ja kauniin pojan.

Taas kerran Täti joutui turvautumaan nenäliinaan. Eli kaunis ja koskettava rakkaustarina. Suosittelen. Alku varsinkin on ahdistava, joten ei kuitenkaan nuorimmille lukijoille.

Ayano Saijou: Mamotte Agemasu **** (manga)

  Hiragi Kotome on aivan tavallinen lukiolaistyttö. Hän ei ole tyytyväinen elämäänsä, sillä sairastumisen vuoksi hän ei päässyt kouluun, johon halusi. Joten nyt hän on valtion koulussa, jossa muut oppilaat eivät varsinaisesti ole akateemisesti orientotuneita. Eräänä päivänä hänen kimppuunsa hyökkää pari rähinöitsijää. Onneksi joku rientää auttamaan. Auttaja on Onizuka Takashi, Kanton alueen vahvimman jengin, Kinjinkan, johtaja.

Rakkaustarina. Tietenkin. Samalla myös kasvutarina. Hyvä, mutta  loppu on hieman töksähtävä. Kirjassa on myös kaksi sivutarinaa.

Shingiku Nakamura: Mangetsu Monogatari ***** (manga / shounen ai)

  Takaaki on viettänyt päivänsä kartanossaan pitkästyneenä sen jälkeen, kun hänet skandaalin vuoksi potkaistiin pellolle hovista. Eräänä päivänä hänen ystävänsä ja kasvinveljensä Naruhito saapuu mukanaan uskomaton tarina kauneimmasta naisesta, joka on elossa, ja raahaa Takaakin mukanaan kosiomatkalle. Mukaan raahattu Takaaki tajuaa pian, ettei "prinsessa" ole varsinaisesti mikä väittää olevansa. Kuka oikein on prinsessa Kaguya, ja mikä on salaisuus tämän menneisyydessä?

Täti nauroi maha kippuralla. Helmi! Heh, heh, Takaaki-parka... Täti suosittelee lämpimästi.

Yuki Yoshihara: Matamata Oboretai **** (manga)

  Sugioka Yoriko päättää hypätä kalliolta sen jälkeen, kun hänen ideaalimiehensä (komea, pitkä ja koulutettu) jätti hänet. Mutta ennen kuin hän ehtii tehdä sen, mies aivan kirjaimellisesti törmää häneen. Higashiyama Osamu on liikkeellä samoissa aikeissa. Osamun veli on jättänyt jälkeensä valtavat velat, jotka kaatuvat nyt Osamun niskaan. Yoriko päättää maksaa velan Osamun puolesta, mutta yhdellä ehdolla: Osamun on tultava hänen ideaalimiehensä.

Komediallinen rakkaustarina. Samalla myös niin Tädin rakastama kasvutarina. Kosto ei ehkä olekaan aina niin suloinen kuin meidän on annettu ymmärtää... Suosittelen.

Youko Kamio: Matsuri Special Vols.1 - 2 **** (manga)

  Matsuri on aivan tavallinen lukiolaistyttö. Hän pitää pojista, varsinkin eräästä Watarusta. Tämä sanoi kerran, etteivät kovat gimmat ole hänen tyyppiään, ja nyt jopa kolme katukovista sanovat Matsuria kovaksi gimmaksi. Mutta minkä Matsuri sille voi, että hän on pro wrestling-prinsessa "Honey Princess". Se on salaisuus, jonka hän haluaa pitää salassa koulutovereiltaan hinnalla millä hyvänsä. Mutta mitä tapahtuu, kun hänet nähdään tappelemassa niiden kolmen koviksen kanssa? Näkijä on Arata, kovis, joka "pystyy tappelemaan vaikka lehmien kanssa".

Nämä ovat sarjan kaksi ensimmäistä osaa. Komediaa ja romantiikkaa. Jos piditte tekijän aiemmasta sarjasta Hana Yori Dango aka. Boys Over Flowers, niin kyllä tämäkin puree. Hauska.

Moe Tsuzuki: Meroama Lecture *** (manga)

  Kokonen kolme aikaisempaa suhdetta ovat menneet poikki, koska hän ei pysty harrastamaan seksiä tai edes suutelemaan. Koulun prinssi, kuuluisa Fujioka Eiji sattuu olemaan paikalla, kun Kokone jätetään kolmannen kerran. Joten Eiji päättää opettaa Kokonea. Mitä siitä seuraa?

Teiniromantiikkaa. Mukana on myös kaksi sivutarinaa. Söpöä.

Rie Oouta: Michishirube ***** (manga)

  Kolme vuotta sitten Wakakon salainen ihastus Chii-nii poistui hänen elämästään ennen kuin hän ehti kertoa tunteistaan. Nyt, kun he tapaavat uudelleen, uskaltaako Wakako sanoa ne kolme tärkeää sanaa?

Kaivakaa nenäliinat valmiiksi esille. Aivan ihana lyhyt tarina. Helmi tämäkin.

Kazuma Kodaka: Midare Somenishi ja Midare Somenishi dj - Adesugata Emaki **** (manga / yaoi)

  Maantierosvot vangitsevat Shiroun ja tämän pikkuveljen. Shiroulle annetaan kaksi vaihtoehtoa: ryhtyä johtajan seksileluksi tai nähdä veljensä kuolevan.

Tämä sitten on kuulemma hardcoreyaoita. Joten ei heikkosydämisille, eikä taatusti lapsille! Mutta ei tämä ole pelkkää törkyä, vaan on tässä herkemmätkin kohtansa - muuten ei Täti olisikaan lukenut tätä. Mutta jos ette pelästyneet, niin Täti suosittelee.

Tarina: Sho Fumimura; Taide: Ryoichi Ikegami: Sanctuary Vols.1 - 3 *** (manga)

  Kaksi nuorta miestä vannovat muuttavansa Japanin kohtalon keinolla millä hyvänsä. Toinen, Hojo, liittyy yakuzaan, ja toinen, Asami, ryhtyy poliitikoksi.

Luvassa on väkivaltaa ja juonitteluja. En oikein saa otetta tästä sarjasta, sillä hahmot eivät ole mitenkään sympaattisia. Taidekin hieman häiritsee. Tai ei siis taide sinänsä, vaan se, että "hymyillessään" kaikki hahmot näyttävät aivan samalta. Pieniä yksityiskohtia, jotka jäävät nyppimään. Sarja jatkuu. Enköhän kuitenkin jatka lukemista.