Miki Aihara: Honey Hunt Vols.1 - 4 **** (manga)

  Yuran äiti on yksi Japanin kuuluisimmista ja kauneimmista näyttelijättäristä, ja hänen isänsä on maailman kuulu muusikko. Yura on hiljainen ja hermostuu yleisön edessä. Joten tietysti kaikki vertaavat häntä usein hänen kuuluisiin vanhempiinsa. Sitten isä jää kiinni aviorikoksesta, ja äiti jättää tämän - ja jättää Yuran selviämään yksin. Kaiken kukkuraksi Yura näkee äitinsä ja naapurinsa/parhaan ystävänsä/ensirakkautensa rakastelevan! Vähemmästäkin sitä käämit palavat. Yura päättää päästä tasoihin - ja ohitse - äitinsä kanssa. Se päämääränään Yura siirtyy viihdemaailmaan. Siellä hän tutustuu komeaan manageriin, söpöön muusikkoon ja tämän pahantuuliseen kaksoisveljeen. Romantiikkaa ilmassa!

Niin. Siis romantiikkaa. Onneksi hahmot eivät ole niin ärsyttäviä kuin Aiharan edellisessä sarjassa Hot Gimmick. Tämä on oikeastaan jo hyvä. Sarja jatkuu.

Minami Kanan: Honey X Honey Drops Vols.1 - 2 *** (manga)

  Yuzuru on Houjoun akatemian ensimmäisellä luokalla. Kesätyössään hän tapaa tämän erittäin ärsyttävän rikkaan pojan, Kai Rengen, joka käy samaa koulua. Kai kuuluu kugeka-luokkaan, jonne pääsevät vain rikkaat oppilaat. Kesäloman lopuksi Yuzuru saa huomata, että hänestä on tullut Kain "honey". Se on lempinimi tavallisten luokkien oppilaille, joista tulee kugekoiden henkilökohtaisia apulaisia. Plussana tässä järjestelmässä on se, että heidän ei tarvitse maksaa koulumaksuja. Miinukset sitten syntyvätkin siitä kenen "honey" Yuzuru on...

Romanttista teini-koulukomediaa. Tavallistakin tavallisempaa. Huoh. Sarja jatkuu. Ai sanoinko jo, että reaalielämän kanssa tällä ei ole mitään tekemistä?

Megumi Nishizaki: Hot Gimmick S

  Jos sarjan Hot Gimmick loppu jäi kaivelemaan, niin tässä olisi nyt sitten hieman erilainen päätös tarinalle. Samalla kirja syventää hieman tapahtumia. Tai syventää ja syventää. Suoraan sanottuna tämä on kuin yläastelaisen kirjoittama aine - eikä edes hyvä sellainen. Harlekiinitkin hakkaavat tämän kirjallisilla ansioillaan. Ainoa hyvä puoli tässä on se, että Hatsumi jättää Ryokin. Eli tuli varmaan selväksi, että Täti ei tykännyt? Tämä sitten ei ole manga, vaikka siinä onkin muutama Miki Aiharan piirtämä kuva.

Ayumi Komura: Hybrid Berry Vol.1 **** (manga)

  Aoyagi, puutarhahullu tyttö, liittyy poikien baseballjoukkueseen päästääkseen ihastustaan lähemmäksi. Mutta mitä tapahtuu, kun heidän pitää kilpailla samasta pelipaikasta?

Taas kerran romanttista teinikomediaa. Sarja vaikuttaa ainakin alun perusteella lupaavalta, kyllä naurattaa. Mitäpä sitä tyttö ei tekisi rakkauden eteen. xD

Akira Kanbe: I.D. **** (manga / yaoi)

  Pahaa-aavistamaton aloitteleva etsivä Hinari lähetetään viemään aineistoa tutkimuslaboratorioon. Siellä hän tapaa omalaatuisen tutkijan Shiro Yasoshiman, joka muistuttaa Hinarin ensirakkautta, lempeää konstaapelia. Yasoshima ihastuu ensinäkemältä Hinariin ja pitää tälle luennon DNA:sta. Vaikka Hinari ei halua myöntää, Yasoshima tekee häneen vaikutuksen. Pystyykö viaton Hinari vastustamaan tätä kummallista tutkijaa?

Hassunkurinen rakkaustarina. Hauska.