Blogilandiassa seikkaileminen on hauskaa, senhän te jo toki tiesittekin. Tällä kertaa käymme itse lukemassa toisten blogeja. Yleensä blogeissa on kommentointimahdollisuus. Sitä kannattaa käyttää!

Kirjoittajat pitävät tiedosta, etteivät he kirjoita olemattomille lukijoille, ja kun vielä linkitätte kommenttinne omaan blogiinne (selviää teille kurssilla miten), niin saatte kiinnostuneen vieraan vastavisiitille. Parhaimmassa tapauksessa saatte vakituisen seuraajan.

Jotkut unohtavat hyvät käytöstavat kommentoinnissa, koska sen voi tehdä myös anonyymina. Mutta suosittelen lämpimästi pysymistä asiallisella - toki huumoria saa käyttää - linjalla. Ettehän itsekään ilahtuisi törkytekstistä, kun olette jotakin sydänverellänne kirjoittaneet.

Mieli kannattaa pitää avoimena, niin Blogilandiasta löytää hyviä blogiystäviä, jotka tuovat runsaasti iloa elämään. Itse seuraan niin vanhemman herrasmiehen pitämää blogia kuin nuorten mangaharrastajien blogeja. Välille mahtuu sitten koko kirjo hevosharrastajista muodista kiinnostuineiden kautta lasinpuhallukseen, vain muutaman mainitakseni. Eikä kannata seurata vain oman kiinnostusryhmänsä blogeja. Välillä tekee hyvää tutustua ihan erilaisiin ihmisiin. Ties vaikka löytäisi itsellensä uuden harrastuksen! Ja blogikavereista voi tulla ystäviä ihan oikeassakin elämässä.

Linkkejä:

kanelidig.vuodatus.net

bittipiilo.vuodatus.net