Ken Akamatsu: Love Hina Vols.8 - 14 **** (manga)

  Sarja loppui. Eli saivatko Keitaro ja Naru toisensa? Ja kuka olikaan se tyttö, jolle Keitaro oli antanut lupauksen mennä yhdessä Tokion Yliopistoon? Vastaus on monen mutkan takana, ja välillä meno yltyy suorastaan surrealistiseksi. Hauska!

Sovitus ja taide: Saiko Takaki: Hideyuki Kikuchi's Vampire Hunter D 1** (manga / scifi / kauhu)

  Okei, taas kerran maailma on tuhoutunut ydinsodassa. Ihmiskunta taantui takaisin köyhyyteen. Uudet johtajat nousivat pimeydestä - vampyyrit. He hallitsivat ihmisiä pelolla ja ylivoimaisella teknologiallaan. Hallittuaan tuhat vuotta vampyyrit yhtäkkiä heikkenivät. Alkoi vampyyrinmetsästäjien aika. Nämä ovat poikkeusyksilöitä, joilla on ylivartaiset ominaisuudet. 

Tarina on tunnettu animena ja romaanisarjana. Nyt siitä on väsätty kolmiosainen mangasarja. Tarina on kökkö ja taide ei todellakaan miellytä minun silmääni. Kansi on kaunis, mutta siihen se sitten jääkin.

Arabella Boxer: Prismas stora bok om örter ****

  Nyt ovat vuorossa sitten yrtit. Reseptit ovat edelleen helppoja ja selkeitä, ja mikä tärkeintä, herkullisia. Osaa esitellyistä yrteistä ei varsinaisesti lasketa yrtteihin normaalisti, mutta ei anneta sen häiritä meitä. Nami, nami.