No niin, vihdoinkin Täti sai aikaiseksi kirjoitettua niistä uusista levyistä. Sattuneesta syystä tuo kuunteleminen vähän kesti.

Japaniaiheisen ostoskierroksen satoa siis olivat Muccun uusin Shion, Kran Creatures ja GARIn e-go-is-tick al-tru-is-tick. Muccu nyt oli tietysti pakko ostaa, faniksi kun kerran ryhdyin, samaa taattua laatua, vaihteeksi on palattu taas hieman rauhallisempaan menoon, ei ole niin rätväkkää kuin esim. Gokusailla. Täti tykkää. Kra ja GARI olivat minulle ihan uusia tuttavuuksia, mutta rohkeana tyttönä nappasin levyt mukaani. Lupasin, että kirjasto saisi lahjoituksia, jollen sattuisi pitämään levyistä. Sori, lahjoitukset jäivät tällä kertaa tekemättä.

Kra on peruspoppia, ihan hyvää sellaista, ei mitään maailmoja mullistavaa, mutta kuten sanoin, hyvää. GARI taas on sitten vähän erikoisempi tapaus. Googletin, ja löytyihän sitä tietoa netistä. Tyylilajeina kohdassa mainittiin rock, elektro ja rap. No, enemmän sanoisin että hip hop, mutta mitä pienistä... Joka tapuksessa toimii erinomaisesti. Älkää sitten sotkeko toiseen japanilaiseen jo toimintansa lopettaneeseen bändiin gariin, joka tyylilajiltaan edusti eroguroa. Wikipedia auttaa taas, jollette tiedä mitä tuo tarkoittaa. Huom. Tässä tapauksessa ero isojen ja pienien kirjoimien välillä on olennainen.

Muuten on Tädin näppeihin tarttunut kauppareissuilla myös levyt: Rihannan good girl gone bad:RELOADED ja Janis Joplinin Janis Joplin's Greatest Hits. Tässä tapauksessa on vara vanhassa parempi. Eli kyllä Janis hakkaa nämä tämän päivän soulsiskot mennen tullen. Kylmät väreet vain menee selkäpiitä pitkin kun Janis repii sielunsa vereslihalle tai leikittelee laulamalla "Oh Lord, won't You buy me a Mercedes Benz?". Suosittelen myös tämän päivän teineille kuunneltavaksi. Tiedättepähän sitten mistä kana pissii! Toinen tapaus on sitten tämä Rihanna. Taas tuli todistettua, että näillä päiväperhoilla on levyllä yksi tai kaksi hittibiisiä, ja loput ovat sitten täytekappaleita, joihin ei ole ollenkaan panostettu. Yhdentekevää... No, levy oli tarjouksessa, joten ei sen hankkiminen liikaa Tätiä harmita.