1723686.jpg
Puhtaus on puoli ruokaa.

Miska oli tässä yhtenä päivänä ulkona Talouden Toisen Jäsenen kanssa, kun vastaan tuli iso musta kolli. Pienenä tyttökissana Miska katsoi parhaaksi vetäytyä turvaan. Valitettavasti vain ei sisälle, vaan neiti pinkoi illan pimeyteen. Mokomakin pösilö!

No, hän palasi kotiin sillä aikaa, kun olimme saunassa. Kissa oli aivan vauhkona, karvat olivat pörhöllään, ja kovin levottomana hän ravasi ympäri asuntoa. Pian huomasimme, että Miska oli loukannut vasemman takajalkansa, kun neiti sihisi ja marisi, kun kosketimme kipeää jalkaa. Taisi neiti joutua joka tapauksessa ottamaan matsin sen kollin kanssa.

Pari päivää Miska oli kovin vaisu, mutta nyt neiti on oma eloisa itsensä. Uloskin jo taas pääsee. Nauroin aamulla kissaa, kun tämä niskat nurinperin tillitti lintulaudalla ruokailevaa oravaa. Kurre ja katti tuijottivat välillä toisiaan silmästä silmään, mutta suurimman osan ajasta oravisto kylmästi jätti kissan omaan arvoonsa - täysin huomiotta siis! Oravat ilmeisesti tykkäävät elää vaarallisesti...