Julia Quinn: When He Was Wicked **** (historiallinen romantiikka)

  Jokaisessa elämässä on käännekohta.Sen jälkeen mikään ei ole entisellään. Michael Stirlingille, Lontoon kuuluisimmalle poikamiehelle, se oli, kun hän ensi kerran näki Francesca Bridgertonin. Valitettavasti vain Francescan sukunimi säilyi Bridgertonina vain 36 tuntia ensitapaamisen jälkeen, sillä he tapasivat juhlaillallisilla, joissa juhlittiin Francescan tulevaa avioliittoa Michaelin serkun kanssa...

Taas kerran älykästä huumorilla höystettyä historiallista romantiikkaa. Edelleenkään lopputulos ei ole yllätys, mutta matka sinne on erittäin viihdyttävä. Täti suosittelee.

Baek HyeKyung: Bring It On! Vol.5 **** (manhwa)

  Mi-Ha ja kumppanit valmistautuvat juhlimaan Seung-Suhin syntymäpäiviä, kun kasvot tämän menneisyydestä ilmestyvät kuvioihin. Eun-Yang on ultrahyvännäköinen viekas kettu ja vannoo murtavansa Seung-Suhin orastavan suhteen Mi-Haan viikossa. Mutta mikä hänellä on Seung-Suhia vastaan? Sarjan viimeinen osa.

Romanttista komediaa. Saako kauno(tar) hirviönsä? Kyllä tästä naurut saa. Mutta, mutta! Miksi kirjailijan piti kirjoittaa tähän loppuosa tapaamisesta muutaman vuoden päästä? Mitä menitkään tekemään Tädin lempihahmolle! AAAUUURRGGHHHH!!!!!!!! Tosin lopun psykologinen ratkaisu herättää enemmän kysymyksiä kuin antaa vastauksia Tädin mielessä. Eli ovatko asiat sittenkään niin kuin loppu antaa ymmärtää? Oh well...

Haruka Fukushima: Orange Planet 3 **** (manga)

  Kauan sitten eräs poika antoi Ruille tähdet taivaalta ja katosi sen jälkeen hänen elämästään. Rui luulee jo melkein kuvitelleensa koko tapauksen, kunnes naapuriin muuttaa tutulta vaikuttava poika. Voisiko tämä olla sama poika? Amano saa vihdoinkin tunnustettua tunteensa Ruille. Miten Rui suhtautuu siihen?

Teiniromantiikkaa. Kawaii. Siinäpä se.

Yellow Tanabe: Kekkaishi 3 **** (manga)

  Tässä osassa selvitetään Yoshimorin ja Tokinen päivittäisen harjoittelun saloja. Lisäksi sankarimme tapaavat Madaraon vanhan ystävän Koyan, eikä se ole aivan ystävällismielinen tapaaminen... Vauhtia ja vaaroja riittää.

Toimintaa ja huumoria. Toimii. Mutta mistä lähtien kulkukoirat ovat nyrkkeilleet? Kuten huomaatte, Täti kiinnittää huomionsa lillukanvarsiin...

Kentaro Miura: Berserk Vols.5 - 16 ***** (manga)

  Alussa tutustutaan Gutsin menneisyyteen eli siihen, miten hän on päätynyt nykyiseen tilaansa, kunnes palataan nykyhetkeen. Luvasssa on seksiä ja väkivaltaa. Tosin enemmän väkivaltaa, irtopäitä ja lentäviä suolenpätkiä riittää.

Eli tämä ei sitten todellakaan ole nuorimmille eikä herkimmille lukijoille. Kannessa on ikäraja K-18, ja sitä on syytä noudattaa. Tosin näitä suosituksia ei kai kukaan noudata... Mutta Täti tykkää. Synkkää ja ahdistavaa tarinaa kevennetään huumorilla ja hahmot ovat koskettavia. Suosittelen.

Kei Kusunoki: D no Fuuin ** (manga)

  Daria on suhteellisen normaali koulutyttö, paitsi mitä nyt hänelle sattuu koko ajan ihmeitä. Kunnes yht'äkkiä ilmestyy muukalainen, joka haluaa pitää lupauksensa surmata hänet. Silloin Darian normaali kouluelämä muuttaa kaikkea muuta kuin tavalliseksi!

Rakkaus- ja kauhutarina. Mukana pakollinen saatana. Hieman kömpelö ja totaalisen epäuskottava. No joo... Lukihan tuon.

Iori Shigano: Danshi Kinshitsu! *** (manga)

  Tästä päivästä lähtien Shimomura Mao, joka käy superrikkaille tytöille tarkoitettua Shirasagin akatemiaa, on oppilasneuvoston jäsen. Hyvin pian hän tapaa Kiryuu Chisaton, neuvoston puheenjohtajan, jota hän on ihaillut kaukaa jo kauan. Kun hän avaa oppilasneuvoston huoneen oven... IIIK! Poikia?!

Höttöistä teiniromantiikkaa. Sokeri narskuu hampaissa. Kieli ulkona

Dare Nimo; (useita tekijöitä) *** (manga)

  Kirja koostuu kuudesta lyhyestä rakkaustarinasta. Tyypillistä shoujoa mutta toimii omassa genressään. Ihan kiva, ei mitään mieleenpainuvaa. That's it.