Kävimme sitten eilen ystäväni M:n kanssa visiitillä yhteisen ystävämme M:n luona. Siitä kolme ämmää, jollette jo sitä tajunneet itse... M2:n tamma C (kuva löytyy aiemmista teksteistä) oli saanut kaksi viikkoa sitten potran oripojan, joten tokihan lasta täytyi käydä ihastelemassa. On se kumma, ihmislapset eivät saa minussa aikaiseksi minkäänlaista kujerrusreaktiota, mutta antakaapas eteen joku karvainen lapsonen, niin Täti sekoaa. Kui, kui, pusi, pusi...

Pääsimme turvallisesti ja ilman suurempia koukkauksia perille M1:n pienen pienellä autolla maaseudun rauhaan. Ensimmäiseksi tietysti piti käydä ihastelemassa hevoset. Pikku Eemeli on mitä suloisin ja ihanin pikkumies. Rohkea ja luottavainen, kaverista tulee kyllä varsinainen hurmuri. Isosisko oli puolestaan hieman nenäkäs neiti, nimeltään Klonkku. Siinä on kyllä nimi naista myöten. No, teiniä pitää ymmärtää... (Omistaja heitti leikillään minulle, että osta Klonkku. Näinköhän pärjäisin hänen kanssaan?)

Sitten tutustuimme tiluksiin ja kävimme kahvilla. Lopuksi kävimme katsomassa vielä kerran hevosia. Aika kului kuin siivillä, ja ennen kuin tajusimmekaan, kello oli jo kahdeksan illalla, ja oli aika lähteä kotiin. Ajattelin ensin piilottaa Eemelin M1:n auton takakonttiin, mutta arvelin sen olevan julmaa emää kohtaan, kun tämä olisi joutunut juoksemaan auton perässä koko matkan Helsinkiin.

Kuvia tulee heit, kun saan filmin kehitettyä. Kerrankin Täti antoi filmin palaa ja salaman räiskyä. Tällä kertaa yritän ihan aikuisten oikeesti toimia nopeasti!