Mary Balogh: Simply Magic **** (historiallinen romantiikka)

  Eräänä kauniina, kesäisenä iltapäivänä opettajatar Susanna Osbourne ja Peter Edgeworh, Whitleafin varakreivi tapaavat. Viehtymys on molemminpuolista, mutta mitä kiihkeämmin Peter koettaa lähestyä, sitä etäämmälle Susanna vetäytyy. Sillä Susannalla on salaisuus. Saattaisiko hän luottaa Peteriin?

Täti tykkää, ja niin tykkäävät muutkin. Publishers Weekly sanoo seuraavaa: "Absorbing and appealing. [Simply Magic] is an unusually subtle approach in a romance, and it works to great effect." Että silleen.

Mary Balogh: Simply Perfect **** (historiallinen romantiikka)

  Pitkänä, tummana ja herkän aistillisena Joseph Fawcitt on miehisyyden huipentuma. Ei sillä, että Claudia Martin etsisi rakastajaa. Tai aviomiestä. Neiti Martinin tyttökoulun rehtorina hän on jo kauan sitten alistunut elämään vanhanapiikana. Siis aina siihen asti kun Joseph saapuu näyttämölle. Vetovoiman kipinät iskevät tulta, mutta Jospeh on herttuan perillinen, ja hänen on kunnioitettava sukunsa perinteitä, ei häväistä niitä - ja Claudia tietää, ettei hänellä ole sijaa Josephin ylevässä maailmassa. Järjestetty avioliitto, seurapiirejä kuohuttava salaisuus ja mies Claudian menneisyydestä pyrkivät ajamaan rakastavaiset erilleen. Mutta Joseph on päättänyt saada Claudian omakseen hinnalla millä hyvänsä. Vaikka se sitten tarkoittaisi sovinnaisuuden vastustamista ja jokaisen säännön murtamista rakkauden, joka on yksinkertaisesti täydellistä, vuoksi.

Simply-kvartetin loppuhuipennus. Kirjoittaja on opettaja, ja sen huomaa. Hän suhtautuu intohimolla koulutukseen, ja Simply-sarjan sankarittaret ovat opettajia. Ei totisesti mitään harlekiinikamaa. Näissä on jo ajatusta. Täti tykkää.

Akira Minasuki: This Night's Everything ** (manga / yaoi)

  Nanao on henkivartija, joka ei voisi vähempää välittää päivittäisistä rutiineistaan. Mutta kun hän joutuu vastuuseen katseenvangitsevan (ja nuoren) alokkaan, Aoin, koulutuksesta, hänen sarkastiset piikkinsä tylsyvät Aoin viileään sitoutuneisuuten työhön. Tuleeko näistä kahdesta hyvin erilaisesta miehestä partnereita työssä... ja vapaa-ajalla? Vai muuttaako totuus hirmuisesta petoksesta miesten kohtalon lopullisesti?

Hmm. En pitänyt taiteesta eikä tarinakaan ole mitenkään erikoinen. Se hyppii liikaa ja on liian hajanainen. No joo...

Usamaru Furuya: Genkaku Picasso Vol.1 *** (manga)

  Hikari Hamura, lempinimeltään Picasso, selviytyy hirveästä onnettomuudesta, jossa hänen ystävänsä Chiaki menehtyi. Yllättäen Chiaki ilmestyy hänen eteensä ja kertoo hänelle, että jatkaakseen elämäänsä Hikarin on autettava ihmisiä ympärillään. Tarkemmin sanottuna hänen on käytettävä taiteellisia kykyjään siihen. Voiko Hikari pelastaa ihmisiä luonnosvihkonsa ja 2B kynänsä avulla?

Mielenkiintoinen tarina. Jään mielenkiinnolla odottamaan jatkoa.

Tite Kubo: Bleach 30 **** (manga)

  Seikkailu Las Nochesissa jatkuu. Nyt myös Renji ja Rukia saavat viholliset eteensä. Vai onko Rukian kohdalla sittenkin ystävä menneisyydestä? Ja osoittautuvatko vastustajat sankareillemme liian vaativiksi?

Vau. Tajusin, että tätä en ole vielä lukenut englanniksi. Eli suomenkielellä jatketaan. Tarina toimii edelleen. Suosittelen.

Hiromu Arakawa: Hero Tales 2 **** (manga)

  Taitoo tovereineen matkaa syvemmälle keisarikuntaan miekkavaras Shinmein perässä. Mutta heille paljastuu, ettei kyseessä olekaan pelkkä tavallinen varkaus, vaan takana on mahtavan sotaherran julma juoni.

Jos piditte Fullmetal Alchemistista niin kyllä tämäkin putoaa. Taitoossa ja Edissä on aika paljon samaa. Luvassa on toimintaa ja komediaa.