Tohru Fujisawa: GTO Great Teacher Onizuka Vol.5 **** (manga)

  Parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Muuten on koko sarja luettu, mutta vihdoin sain tämän osan käpäliini. Tässä osassa Onizuka tekee tähden. Sarja on hauska. Onizuka ei ole tavallinen keskiverto ope. Rock'N Roll, Yeah!

Hiromu Arakawa: Fullmetal Alchemist 11 - 14 **** (manga / fantasia)

  Kunnon annos FAMia. Onneksi yliannostus on vaaraton. Mitä pitemmälle sarja etenee, sitä enemmän pidän siitä. Tässä vaiheessa karmea totuus King Bradleysta paljastuu, Ed ja Ling joutuvat Gluttonyn vatsaan (ugh!) seurassaan toinen homunculus, Envy. Ja lopuksi kuolemattomuuden houkutus muodostuu liian suureksi Lingille - vai muodostuuko? Tarina etenee kuin pikajuna. Hyvää.

Yuya Aoki & Rando Ayamine: GetBackers Vols.21 - 23 **** (manga)

  Kiriudoklaani on kidnapannut Madoka Otowan, kilpailevan Mariudoklaanin johtajan pojan rakastetun. Shido palkkaa ystävämme noutamaan Madokan ja tehtävä on yhtä vaikea kuin tavallisestikin, ellei sitten vaikeampi... Täysi sota on puhkeammassa klaanien välillä, pystyvätkö Ban ja Ginji estämään sen?

Toimintaa ja huumoria. Täti tykkää. Ehkäpä tähänkin pitäisi liittää fantasialappu, sillä todellisuuden kanssa tällä tarinalla ei ole mitään tekemistä, vaikka sijoittuukin tämän päivän Japaniin. Kuolemattomia ihmisiä, taistelevia klaaneja, salaperäinen yliluonnollisia voimia omaavien ihmisten kaupunki keskellä Tokiota... Mitä vielä?