Elizabeth Aston: Second Mrs. Darcy **** (historiallinen romantiikka)

  Ei, älkää pelästykö, ei Elizabeth Bennettiä ole kuopattu...

Yleinen totuus on, että nuori rikas nainen tarvitsee aviomiehen. Mutta sanovat vast'ikään leskeksi jääneen Octavia Darcyn omaiset ja tutut mitä tahansa, on hän eri mieltä. Hän ei ole unohtanut köyhää nuoruuttaan. Joten nyt, kun hän huomaa yllättäen olevansa perijätär, hän päättää elää itsenäistä elämää eikä mennä uudelleen naimisiin. Matkoillansa Octavia tapaa Sholto Rutherfordin - miehen joka on yhtä voimakastahtoinen kuin hän ja joka myöskään ei ole kiinnotunut avioliitosta. Sitten Darcyn perheen vanha vihollinen George Warren astuu peliin, uhaten viedä Octavian perinnön ja tuhota tämän maineen!

Romanttinen tarina Jane Austenin jalanjäljissä. Hurmaavalla tavalla vanhanaikainen. Täti suosittelee!

Masaki Ko: Taste of Japan ****

  Jep. Siirrymme taas kerran japanilaisen keittiön pariin. Kirjassa on yli 70 reseptiä, niin klassikoita kuin kotiruokaakin. Reseptit ovat selkeitä ja helppoja. Kuvia on runsaasti. Hyvä johdatus japanilaisen keittiön pariin.

Haruto Umezawa: Bremen Vol.1 **** (manga)

  Reiji ja Kasuga lähtevät Tokioon, Reiji tullakseen "rockin jumalaksi" ja Kasuga löytääkseen oman unelmansa. Matka vain ei ole vaivaton, sillä kaveruksilla on harvinaisen hyvä kyky etsiä - ja löytää - vaikeuksia!

Toimintaa, huumoria ja rockasennetta. Jos olette pitäneet Get Backerseista niin kyllä tämäkin puree. Täti ainakin tykkäsi.

Yuzuha Ougi: Brother **** (manga / yaoi)

  Momoki Asuka ja Momoki Yui olivat velipuolet ja myös parhaat ystävät aina yhteen kohtalokkaaseen päivään. Siitä lähtien Yui on vältellyt Asukaa kuin ruttoa, mennen jopa niin pitkälle, että lähti Yhdysvaltoihin opiskelemaan. Nyt Yui on superlupaus tenniksessä, eikä enää tarvitse isoaveljeä. Joten mihin se jättää Asuka-paran?

Perusyaoita, mutta kiva tarina. Huumoripitoinen tarina. Hauska.

Hirotaka Kisaragi: Brother X Brother Vols.1 - 2 **** (manga / yaoi)

  Souichiroun isä on kuollut, joten hän palaa taloon, josta hän lähti kahdeksan vuotta sitten. Vain löytääkseen sieltä kaksi veljeään, joiden olemassaolosta hänellä ei ollut aavistustakaan, Masaton, joka on vanhin, ja Kanamen, joka on keskimmäinen. Jotta Souichirou saisi talon omakseen, on hänen asuttava siinä veljiensä kanssa kuukauden. Kiistoista huolimatta hän päättää kestää, mutta sitten hän eräänä päivänä näkee Masaton ja Kanamen suutelevan...

Herkällä psykologisella silmällä toteutettu tarina, jossa käsitellään vakaviakin asioita. Täti tykkäsi.

Sho-u Tajima: Brothers Vol.1 **** (manga)

  Shunpei, Kyouchi ja Anko ovat kolmoset, erimunaiset sellaiset. Kaksi poikaa ja yksi tyttö. 14-vuotiaina Shunpei ja Kyouchi tajusivat rakastavansa samaa tyttöä - Ankoa. He solmivat aselevon puolustaakseen siskoaan yhteistä vihollista vastaan - toisin sanoen muita poikia vastaan!

Komediaa sekä kasvutarina. Hauska ja mielenkiintoinen. Ykkösosassa nyt ei vielä kovin pitkälle päästä, mutta lupaava alku. Piirrostyylistä en oikein välittänyt, mutta ei kannata välittää siitä.

Kotetsuko Yamamoto: Brothers Vol.1 (manga / shounen ai)

  Chris Watanabe opettaa lukiossa. Kun hänen isänsä menee uudelleen naimisiin, hän huomaa saaneensa uuden englantilaisen velipuolen, Watarun. Wataru siirtyy Chrisin kouluun, ja juuri kun nelikko on asettumassa uuteen onnelliseen elämään, kuolevat isä ja äiti lento-onnettomuudessa. Chris ja Wataru jäävät asumaan yhdessä. Mitä on elämällä luvassa heille, kun Chris on söpö ja Wataru cool?

Tässäkin on hyvä tarina. Hieman huumoria ja reilusti kasvutarinaa. Täti suosittelee.

Izumi Tsubaki: Oresama Teacher Vol.1 ***** (manga)

  Kurosaki Mafuyu on teinikovanaama ja jenginsä johtaja. Siis siihen asti, kunnes hänet potkaistaan ulos koulusta. Mafuyun äiti lähettää tyttärensä uuteen lukioon, ja Mafuyu päättää aukaista uuden lehden elämässään (tai muuten...! sanoo äiti). Mutta uuden ystävän Hayasaka-kunin ja Saeki Takaomin kaltaisen opettajan kanssa onko se mitenkään mahdollista?

Komediaa. Täti hihitteli ja pärski koko matkan tätä lukiessaan. Tahtoo lisää!