Aamiainen: Lautasellinen kaurapuuroa ja mansikoita. 2 lasillista rasvatonta maitoa.

Lounas: Thaimaalaista kanacurrya kasvisten ja nuudeleitten kanssa (300 kcal/ rasvaa 15 g), 3 palaa ruisleipää.

Päivällinen: Välimeren meze-lautanen (olen jäänyt koukkuun...): 4 viininlehtikäärylettä, kisiriä, kikhernesalaattia ja hummusta. 1 pitaleipä ja juomaksi iso lasillinen PepsiMaxia. NAM!

TTJ oli keittiövuorossa. Menyy: bratwurstia, uusia perunoita, margariinissa kypsennettyä sipulia. Siinä vaiheessa oli perheriita enemmän kuin lähellä. Kuvitteleeko hän tosissaan, että moinen on laihduttajan ruokaa? Puhumattakaan siitä, että tällaisella helteellä haluaa syödä kevyesti. Ainoastaan kurkku tarjolla olleista olisi kelvannut minulle.  Syököön keskenänsä moiset rasvapaukut! Mutta nyt minulla on nälkä...

Siihen taas auttaa Illallinen: 2 palaa ruisleipää, 3½ viipaletta ohutta kanaleikettä, kurkkua ja tomaattia. Juotavaksi 1 lasillinen rasvatonta maitoa. 1 pullo Actimelia. Jälkiruoaksi tummia viinirypäleitä ja mansikoita.

Kyllä on mansikoissa vissi ero! Edelliset olivat belgialaisia, niitä edelliset ruotsalaisia. Nämä taas ovat kotimaisia, ja sen kyllä huomaa. Kypsiä, auringonsuutelemia, mehukkaita ja makeita. Varsinkin belgialaiset olivat suoraan sanottuna happamia, ja molemmat kuivia. Eli suosikaa kotimaisia. Nyt ne ovat parhaimmillaan!

Yöpala: mukillinen mustaa teetä ja 1 Nutrilett-aamiaispatukka. Pitihän sitä arvata, ettei tuo illallinen ollut riittävä. Näillä nyt toivon mukaan pärjää aamuun asti.