Ai Hasukawa: Anata no Tonari ni Suwarasete *** (manga / yaoi)

  Azumi rakstui ensinäkemältä kaupan ikkunassa näkemäänsä tuoliin, ja kun se myytiin, hän joi päänsä täyteen. Hänestä huolehtii Takamiya Shinjin, ja arvatkaapa mitä! Tämä on saman tuolin omistaja! Olkoonkin, että tuoli on houkutteleva, on Shinjin vielä houkuttelevampi. Tästä alkaa Azumin rakkaustaisto!

Edelleen peruskamaa. Lukekaa paremman puutteessa.

Yuuka Yoshihara: Anbalance Lover ** (manga / yaoi)

  Kirja koostuu kuudesta lyhyestä tarinasta. Täytyy sanoa, etteivät ne tehneet mitään pysyvää vaikutusta. En muutaman päivän jälkeen muistanut ollenkaan minkälaisia tarinoita ne olivat! Runsaasti seksiä... (jos se kiinnostaa). Ensimmäinen tarina on paras, sille voisi antaa vielä kolmannen tähden.

Tarina: Lee Yun Hee; Taide: Kara: Angel Diary Vols.6 - 7 ***** (manhwa)

  Demoni Se Jin kaappaa Dong Youngin isäntänsä käskystä, ja Bi-Wal ja Doh-Hyun lähtevät perään. Välien selvittelyn lomassa Bi-Wal sanoo, että on ollut Dong Youngin ystävä vain koska tämä on ollut "hyödyllinen". Mitä?! Kaverusten välille syntyy pienoinen jääkausi, kunnes Dong Young päättää, että oli miten oli - hän tahtoo Bi-Walin. ROWR! Bi-Wal jää keikkumaan saappaissaan, kun Dong Young pistää tuulemaan. Seitsemännessä osassa alkavat salaisuudet paljastua.

Aivan hillitöntä komediaa! Lajinsa ehdotonta huippua. Varsinkin sarjan huumori totisesti puree Tätiin. Est! Est!! Est!!!

Touko Kawai: Ano Kado wo Magatta Tokoro *** (manga / yaoi)

  Lukiolainen Yuuya törmää sattumalta kadulla Kiriya-saniin kääntyessään kulmasta ja päätyy pelastamaan vanhemman miehen hengen. He eivät ole sen enempää ystäviä kuin rakastavaisiakaan. He vain kuuntelevat toistensa ongelmia. Mutta entä sitten, kun toinen heistä rakastuu?

Sillä uhallakin, että toistan itseäni: peruskamaa, ei mitään uutta auringon alla. Toki söpö pikku tarina. On siinä kyllä huumoriakin.

Shinano Oumi: Anohito to Nitenai Kuchibiru *** (manga / yaoi)

  Kirja koostuu viidestä tarinasta. Ei heikkohermoisille, sillä osa on SM:ää, tosin neljäs tarina ei ole yaoita ollenkaan vaan historiallinen tarina manaajasta ja demoneista. Viides tarina on tarinana vakuuttavin. Se kertoo kahdesta toveruksesta. Vaikka toinen on jättänyt gangsterin elämän taaksensa, he ovat edelleen rakastavaisia. Sattuu vain niin, ettei toisen alainen hyväksy heidän suhdettaan...