Kiyohiko Azuma: Yotsuba & 2 - 4 *****(manga)

  Yotsuballa sen kuin vauhti riittää. Välillä tulee katsottua liikaa gangsterielokuvia, välillä taas täytyy opettaa aikuisia uimaan. Viisivuotiaan pikkutytön maailmassa ei ole yhtään tylsää hetkeä!

Tekijä on päässyt mitä mainioimmalla tavalla sisälle pikkulapsen maailmaan. Täti hekotteli taas läpi kirjojen. Jostakin kumman syystä tuli mieleen oma lapsuus. Taisin olla varsinainen kauhukakara...

Minase Masara: Unbalance na Netsu *** (manga / yaoi)

  Kun Ryuu Kagaya yrittää ystävystyä vieressään istuvan hikipingon Yoshito Narusen kanssa, tämä tyrmää Ryuun aikeet alkuunsa. Vasta kun Ryuu näkee Narusen työpaikallaan, alkaa ystävystyminen tuntua mahdolliselta. Mutta Yoshiton pikkuveljellä Shinyalla on omat ajatuksensa. Ja miksi hän vihaa niin syvästi isoveljeään?

Yllättävän hyvä yaoi-tarina. Masara on yaoimangaka paremmasta päästä. Rakkaustarina ja teiniangstia.

Chun Kye Young: Unplugged Boy Vol.2 **** (manhwa)

  Näkeekö Hyun Kyum vihdoinkin Jee Yolin muunakin kuin vain ystävänä? Vai onko Hyun Kyum oikeasti enkeli, liian hyvä tähän maailmaan? Mutta he ovat yllättävän samanlaisia sitä tiedostamatta. He vaikuttavat ystäviensä elämään huomaamattaan.

Ensi katsomalta tämä saattaa vaikuttaa siltä, ettei tässä olisi varsinaista jujua, mutta kun luet tämän ajatuksella, niin johan irtoaa! Varsinaisen tarinan sijasta ehkä parempi tapa kuvata tätä olisi sanoa tätä tuokiokuvaksi. Tästä jäii todella hyvä maku suuhun. Ai joo niin. Rakkaustarina, komediaa, kehitystarina. Ei ehkä kaikkein nuorimmille lukijoille, mutta kypsempi lukija osaa arvostaa psykologista herkkävireisyyttä.