Karuho Shiina: Koi ni Ochiru **** (manga)

  Chikalla ei tunnu olevan onnea rakkauden löytämisessä. Mutta ennen kuin hän huomasikaan, rakkaus saapui hänen elämäänsä luokkatoverin, Kyoharan muodossa.

Suloinen tarina ensirakkaudesta. Täti suosittelee.

Useita tekijöitä: Koibana **** (manga)

  Kuusi rakkaustarinaa. Ei aivan nuorimmille lukijoille. Lyhyitä mutta hyviä tarinoita. Täti suosittelee.

Miyabi Asami: Love Ho na Kankei *** (manga)

  Nadeshikon ja Yamaton vanhemmat ovat päättäneet, että he menevät naimisiin. Joten ensijään murtamiseksi he ovat järjestäneet, että nuoret asuvat keskenään. Syttyykö siitä rakkaus?

Päätön rakkaustarina. Ei varsinaisesti mitenkään uskottava, mutta lukeehan tuon.

Keiko Konno: Love Me Thru the Night ***** (manga / yaoi)

  Hiro ja Ritsu ovat olleet ystäviä jo yli kymmenen vuotta. Ritsu rakastaa Hiroa, mutta pelkää tämän reaktiota, jos tämä saisi tietää totuuden Ritsun tunteista. Heillä ei enää ole varsinaisesti mitään yhteistä, mutta aina liikematkalla ollessaan Hiro yöpyy Ritsun luona. Voisiko sillä olla jokin tarkoitus?

Nimestä voisi päätellä jotakin tuhmaa, mutta itseasiassa tämä on kerrassaan aivan ihana tarina. Oikea "tear-jerker". Helmi. Täti suosittelee lämpimästi. Tunnetasolla todella vaikuttava.

Kayono: Lovenista Vols.1 - 2 **** (manga)

  Yun tuntuu aina rakastuvan vääränlaisiin poikiin. Sitten hän ihastuu Hiromichi Kodouhun. Tämä on taas kerran niin vääränlainen kuin olla vain voi, mutta olisiko tämä kuitenkin tällä kertaa juuri se oikeanlainen?

Taas kerran rakkaustarina. Tällä kertaa opetuksena on se, että kannattaa kuunnella mitä kehomme yrittävät meille kertoa. En oikein pitänyt piirrostyylistä, mutta tarina on hyvä.

Aya Oda: Lovey Dovey Vol.1 **** (manga)

  Kymmenen vuoden ajan Saika on tehnyt kaikkensa päästäkseen rakastetun Keishinsä lähelle. Kirjaimellisesti. Sitten eräänä päivänä etsiessään Keishiä koulun erityispuolella, hän törmää koulun ykkösrettelöitsijään Kirishima Shiniin. Shin kiusoittelee Saikaa, jolloin Saika paljastaa todellisen minänsä. Shin päättää, että Saika on tyttö hänen makuunsa. Valitettavasti Saika ei ole asiasta aivan samaa mieltä!

Kolmiodraama. Lupaava sarjan alku. Täti jatkaa lukemista.