Susan Quillam: Eroottiset eleet **

  Ihmisten välisestä viestinnästä sanat muodostavat vain seitsemän prosenttia. Kaikki muu tapahtuu kehon kielellä. Kirja opastaa tulkitsemaan kumppanin eleitä ja viestittämään itse ajatukset kehon kielellä.

Täti yrittää tehdä kotiläksyjä mangaansa.  Valitettavasti teos on varsin suppea, eikä itseasiassa anna paljoakaan. No joo, kai tällä pääsee alkuun.

Tite Kubo: Bleach 15 ***** (manga)

  Taistelut jatkuvat Soul Societyssä. Ishida tekee valtavan uhrauksen, mutta riittääkö edes se kapteenin voittamiseen? Yoruichin suojissa harjoittelevalla Ichigolla taas on vastassaan Zangetsu. Hänen on alistettava miekkansa hallintaansa, tai muuten...! Shinigamien rivit alkavat rakoilla, eikä ole selvää kuka on vihollinen ja kuka ystävä.

Edelleenkin toimivaa toimintamangaa humoristiseen sävyyn. Suosittelen!

Masashi Kishimoto: Naruto Vols.34 - 35 **** (manga)

  Naruto ja kumppanit löytävät vihdoinkin Sasuken. Vahinko vain, että Sasuke ei ole valmis palaamaan heidän mukanaan Konohaan ilman taistelua. Pystyykö Team Kakashi täyttämään tehtävänsä?

Toimivaa seikkailua tämäkin. Suosittelen tätäkin.

Matsuri Akino: Genju no Seiza Vols.1 - 4 **** (manga)

  Kamishina ei ole koskaan tuntenut itseään normaaliksi. Koulussa hän mieluummin on yksin eikä halua, että häneen kiinnitetään huomiota. Mutta kaikki muuttuu, kun Kamishina saa kuulla olevansa pienen ja tuntemattoman maan, Dhalasarin, uudelleensyntynyt hengellinen hallitsija. Kaupan päälle hänellä on tarkka hengellinen voima joka saa hänet kuulemaan ääniä rajan takaa, näkemään näkyjä ja hän pystyy rauhoittamaan aaveita näiden hädän hetkellä. Eli normaali elämä saa luvan odottaa!

Pet Shop of Horrorsin tekijän uusi sarja.  Jos piditte edellisestä sarjasta, pidätte kyllä tästäkin. Count D muuten käy vieraisilla myös tässä sarjassa. :)  Oikein hauska sarja. Sarja jatkuu.

Rie Honjou: Koi Shika Dekinayo *** (manga / yaoi)

  Lukion opettaja Akio Umehara houkutteli vuosia sitten ongelmaoppilaan Kei Hataokan takaisin kouluun. Nyt hän on vaihtanut koulua ja tapaa uudelleen Kein, joka työskentelee osa-aikaisena kukkakaupassa. Umehara ei voi muuta kuin olla ylpeä, kun näkee kuinka hänen oppilaastaan on kasvanut komea yliopisto-opiskelija. Heistä tulee ystävät, mutta Umehara-senseillä ei ole aavistustakaan siitä, että Kei on susi lampaitten vaatteissa!

Hupaisa romanttinen tarina. Umehara-sensei on hurmaavan viaton.

Takashi Kanzaki: Koishiki Kaikyuu *** (manga / yaoi)

  LP Oohori on sekä nuorempi että alempiarvoinen kuin kersantti Akasaka. Oohori saa tehtäväkseen tutustuttaa tulokkaan Akasakan kuvioihin. Kun Akasaka kehoittaa Oohoria osallistumaan upseerikokeeseen, tämä saa raivarin ja raiskaa Akasakan. Jostakin kumman syystä Akasaka ei raportoi tapahtunutta. Oohori vaatii seksiä "maksuna" opetuksesta. Mutta onko kaiken takana vain seksi?

Älkää antako tuon pelästyttää itseänne. Luvassa on oikeastaan ihan mukava tarina miehistä, jotka eivät oikein osaa olla rehellisiä tunteistaan.