Yuki Yoshihara: Ningyo Ouji *** (manga)
 
  Kirja koostuu kolmesta tarinasta. Ensimmäinen on nimitarina, ja kertoo merenneidosta tai pikemminkin -miehestä joka rakastuu ihmisnaiseen. Siis klassinen Pieni merenneito-muunnelma. Toisessa tarinassa mies rakastaa niin paljon tyttöystäväänsä, että kuolemansa jälkeen hän valtaa tytön esimiehen ruumiin. Kolmannessa tarinassa on sitten nymfosuccubus ja pappi.

Rakkaustarinoita aikuisempaan makuun. Tarinat eivät mitenkään omaperäisiä, mutta lukeehan nuo paremman puutteessa. Kakkostarina on koskettavin, siinä alkaa olla jo ajatusta.

Mitsuba Takanashi: Ohisama no Hana **** (manga)

  Viiden tarinan kokoelma Akuma de Souroun/Devil Does Existin tekijältä. Rakkaustarinoita tietenkin. Hauskoja ja koskettavia. Täti suosittelee. Piirrostyylikin on kypsynyt. Onneksi.

Go Ikeyamanda: Ookami Nanka Kowaikunai!? *** (manga)

  Moe Honda siirtyi juuri Todo Gakueniin opiskelemaan, mutta kukaan ei ole vaivautunut kertomaan hänelle, että hän on koko koulun ainoa naispuolinen oppilas! Onneksi Kyo Himuro, hänen lapsuuden leikkitoverinsa, on samalla luokalla. Mutta miksi Kyo ei halua olla missään tekemisissä hänen kanssaan? Ja miten yksinäisen prinsessan käy susia täynnä olevassa koulussa?

Pahaa sutta ken pelkäisi, pelkäisi? Romanttinen teinikomedia. Ei mitään uutta auringon alla, mutta ihan sujuva shoujotarina.

Saki Aikawa: Oresama Ouji *** (manga)

  Sawa inhoaa judoa. Piste. Aiemmin Sawa oli erittäin hyvä judossa, mutta pojat aina hylkäsivät hänet, koska hän oli "liian" vahva. Vähemmästäkin tyttö saa traumoja. Nyt Sawa aloittaa lukion, ja judokerhon johtaja (upea sellainen) värvää Sawan väkipakolla kerhon avustajaksi. Hän myös väittää tuntevansa Sawan entuudestaan.

Taas kerran rakkaustarina. Shoujoa. Se kai selittänee kaiken?

Nobu Wata: Osaerarenai **** (manga)

  Harukalla on koira. Se ei kuitenkaan ole mikään tavallinen koira, vaan Harukan koulun hurjin poika. Mikä siis onkaan varsinaisesti heidän suhteensa...?

Romanttista teinikoululaisromantiikkaa. Taas kerran. Hauska. Lukekaa pois. Woof!

Aya Kanno: Otomen Vol.1 **** (manga)

  Asuka pitää tyttömäisistä asiosta: Shoujomangasta, leipomisesta ja ompelemisesta. Vahinko vain, että Asuka sattuu olemaan poika, ja hänen äitinsä on vakaasti hänen harrastuksiaan vastaan. Äidin mielestä miesten tulee olla miehekkäitä. Joten Asuka ryhtyy harrastamaan kendoa, karatea ja judoa. Mutta voiko hän vastustaa omia halujaan, kun hän rakastuu ja pystyykö hän kätkemään todellisen minänsä?

Taas sitä romanttista teinikomediaa. Mutta ihan oikeasti: Onko meidän pakko alistua ahtaisiin perinteisiin roolimalleihin? Miksei mies saisi pitää "tyttömäisistä" asioista. Tekeekö se muka hänestä "vähemmän" miehen. Tai päinvastoin: Onko tytön pakko olla se perinteinen "kodin hengetär"? Aaauurrgghh! Tädissä ei ainakaan ole tippaakaan hengetärmäisyyttä... Sarja pistää Tädin taas ajattelemaan.