Kaunis ilma tänään. Ja hullu kissa viettää aikaansa ulkona. Kas kun ei ole vielä lähtenyt lentoon. Ensimmäisen kerran kuulin radiosta poliisin kehoituksen pysyä sisätiloissa. Mutta jos kuvittelitte, että tämän päiväinen on jotain hurjaa, niin olisittepa valvoneet viime yönä. Silloin se vasta myrskysikin! VUDUMMMMM!!!!! Tuntui kuin koko talo olisi lähtenyt lentoon, kun tuuli oikein iskeytyi tönön kulmaan.

Muuten on joulunaika mennyt normaalisti. On syöty (mutta ei ähkyyn) ja jaettu lahjat. Koetin etsiä Muttille kaftaania lahjaksi, mutta arvatkaa löysinkö minä sellaista mistään vaikka juoksin miltei koko kaupungin (lue: keskustan) lävitse. Ovatko ne niin suosittuja, että ne viedään ensimmäisenä käsistä vaiko päinvastoin, niin epäsuosittuja, ettei niitä edes oteta valikoimiin?

Tapaninajelulle on turha edes yrittääkään. Harvinaisen epäjouluinen sää. Yritä siis tässä kehittää joulumieltä. Pitäisiköhän koettaa Ameriikan mallia ja levittää lakanat pihalle. White Christmas, you know...

Nyt tuli juuri ylimääräinen uutislähetys radiosta myrskyn takia. Ja lännestä on vielä tuloillaan Dagmar-myrsky...

Perjantaina (23.12) oli visiitillä Soilen luona. Täytyihän sitä koirimukset lahjoa. Tosin lahjat menivät Nirpulle, Digi kun ei voi syödä kuin omaa ruokaansa ja lelutkin Nirppu omii. Sen sijaan Digi sai sitten rapsuja ja pusuja.

Olimme laiskoja emmekä viitsineet tehdä ruokaa, joten tilasimme paikallisesta pizzeriasta sapuskaa. Soilelle pizza ja minulle intialaista kanaruokaa. Oliko sitten kyseessä kuulo- vai ymmärrysvirhe, mutta kana tuli kahteen kertaan. No, Tätihän syö kun kerran on maksanut! Annokset ovat vain aika miehekkään kokoisia. Ensimmäisen jälkeen Täti oli ähkytäynnä. Viiden tunnin kuluttua söin sitten toisen, ja se oli silkkaa tuskaa. Näillä syömisillä sitten selvisinkin pitkälle seuraavaan päivään.

Ilta hupsahti yllättäen pitkäksi, kun piti katsoa televisiosta Gilbert Grape, joten kotiinlähdön aika tuli vasta puolenyön aikoihin. Tädin täytyy tunnustaa, että minuun iski laiskuuden synti. Joten tilasin itselleni taksin. Alkuperäinen tarkoitus oli mennä sillä keskustaan ja jatkaa sieltä bussilla, mutta kuten sanoin: Se laiskuuden synti... Eli hurautin sitten koko matkan kotiin taksilla. Mutta siihen meni miltei yhden työpäivän ansiot. Onneksi en mene taksilla kuin muutaman kerran vuodessa niin ei vararikko uhkaa.