Ryou Takagi: The Devil Within Vols.1 - 2 *** (manga)

  Rionin mielestä kaikki pojat ovat paholaisia, tai ainakin ne isommat. Pienemmät pojat ovat enkeleitä. Ja nyt Rionilla on varsinainen ongelma, sillä hän edessään on kolme paholaista, jotka ovat hänen sulhasiaan! Mutta alakerrassa asuu enkelimäinen 10-vuotias poika, johon Rion tuntee kohtalokasta vetovoimaa. Valitse siinä sitten kolmen komistuksen ja yhden pikkuenkelin välillä! Enkeleitä, paholaisia, hormoneja... Mitä muuta tässä enää kaivataan?

Fantasiaa, komediaa ja romantiikkaa. Menetteleehän tuo. Tavallista shoujoa, mutta palvelee tarkoitustaan.

Kanoko Sakurakouji: The King's Pawnshop **** (manga)

  Amy on lievästi sanottuna surkea arvioimaan kundeja ja tulee hyväksikäytetyksi kerran toisensa jälkeen. Joten onko oikea ratkaisu palkkautua Shuun kanikonttoriin osa-aikaiseksi oppiakseen arvioimaan miehiä?

Romanttinen komedia. Amy kyllä on harvinaisen sinisilmäinen ollakseen japanilainen (100% ruskeasilmäisiä)... Kyllä tästä muutamat naurut irtoavat, joukossa myös hieman jännitystä.

Emiko Sugi: Toukyo Erogance *** (manga)

  Akari on - no, sanalla sanoen - pervo. Hän haaveilee löytävänsä "Sen Oikean", kuten kaikki nuoret tytöt. Hänen mielikuvituksensa vain on keskimääräistä vilkkaampi. Kunnes eräänä päivänä hänen eteensä ilmestyy juuri Se Oikea! Miten poikaparan käy Akarin käsittelyssä?

Peruskamaa. Aiheesta olisi saanut niin pitemmän kuin paremmankin tarinan aikaiseksi. Nyt jää melko pahasti keskeneräiseksi. Lukekaa paremman puutteessa.

Chun Kye Young: Unplugged Boy Vol.1 **** (manhwa)

  Jee Yoolin ei tarvitse huolehtia vain koulusta vaan hänellä on huolia myös rakkauselämässä! Sillä poika, Hyun Kyum, josta hän pitää, ei näe häntä muuna kuin ystävänään, ja sen lisäksi tyyppi, josta Jee Yool ei välitä pätkääkään, on suorastaan pakkomielteen omaisesti ihastunut häneen. Hänen elämäsä muuttuu koko ajan vain monimutkaisemmaksi eikä nyt vielä lukuun lasketa luokan rettelöitsijää...

Romanttista teinikomediaa Koreasta. Näitä lapsosten ongelmia, u know. Täti tykkäsi, sillä tämä ei ole pelkkää aivotonta hihitystä, mukana on myös ajatusta.