Natsumi Aida: Switch Girl Vols.1 - 3 **** (manga)

  Nika Tamiya on kaunis, ulospäinsuuntautunut ja suosittu lukiolaistyttö. Mitä luokkatoverit eivät tiedä, on se, että Nika todella tekee töitä suosionsa eteen eivätkä sitä millainen Nika on kotona. Kotona Nika on pelottava, epäsiisti ja itara rillipää. Julkisen kuvansa täysi vastakohta siis. Joka päivä Nika kääntää "katkaisinta". Ainoa joka siitä tietää, on Nikan paras ystävä. Mutta asia muuttuu, kun uusi oppilas Arata Kamiyama pääsee selville Nikan salaisuudesta. Aratalla on samanlainen kytkin, mutta toisinpäin kuin Nikalla! Mistä moinen johtuu?

Suurin osa meistä pitää yllä rooleja jokapäiväisessä elämässään, vai mitä? Romanttista komediaa luvassa. Hyvä tarina. Sarja jatkuu.

Minami Kanan: Kyou, Koi wo Hajimemasu Vols.1 - 8 **** (manga)

  Tsubaki rakastaa pikkusiskonsa hiusten laittamista nätisti aamuisin, mutta ei usko, että sama tyyli sopisi hänelle. Lukion aloituspäivänä hän huomaa luokassa istuvansa pääsykokeiden voittajan vieressä (Tsubaki tuli toiseksi). Tyyppi, Kyouta, on kaikkien aikojen kamalin ja töykein poika! Hiiretkin puolustautuvat, kun ne ajetaan nurkkaan. Lyhyesti sanottuna Tsubaki päätyy leikkaamaan Kyoutan hiuksia. Kyouta vaatii Tsubakia maksamaan ruumillaan, mutta Tsubaki sen sijaan siistii Kyoutan hiukset - ja leikkaa ne entistäkin lyhyemmiksi! Yllättäen Kyouta suutelee Tsubakia ja vannoo vievänsä tämän kaikki "ensimmäiset". 

Romanttista teinikomediaa tämäkin. Puree taatusti teineihin. On tarinassa vakavammatkin sävynsä. Hyvä. Sarja jatkuu.

Hwang Mi Ri: Idol Shopping Vols.6 - 12 *** (manhwa)

  Kang Song Ihillä riittää pulmia. Häntä piirittää kaksi komistusta, Ga Yoon ja Se Ryoon, ja hänen on teeskenneltävä olevansa kaksoisveljensä A Ul. Hänen pitäisi kostaa veljensä puolesta Ga Yoonille, mutta Song Ihin sydän kertoo ihan muuta. Ja terveydenhoitaja on vakavasti ottaen pelottava! Kenet Song Ih valitsee ja uskaltaako hän elää oman itsensä vuoksi?

Jatketaan samalla linjalla, eli romanttista teinikomediaa tämäkin. Sujuva tarina, jonka lopetus hieman töksähti. Mutta kokonaisuudessaan hyvä.

En Hanaya: Honnou Chocolate *** (manga)

  Kirja koostuu viidestä tarinasta. Ensimmäisessä Kasumi ja Keigo ovat lapsuudenystäviä. Keigo on sievä kuin tyttö ja Kasumi pitääkin häntä sisarenaan. Mutta eräänä päivänä Kasumi tiedostaa, että Keigo on poika. Hänen sydämensä hakkaa Keigon seurassa. Mitäköhän hänen pitäisi tehdä? Toisessa tarinassa Sei on varsinainen peluri, joka makaa jokaisen tytön kanssa. Sen jälkeen hän jättää nämä. Mutta onko hänellä joku tyttö sydämessään? Kolmannessa tarinassa Mitsu tapaa Shuusuken ensimmäisen kerran kirsikkapuun alla. Joka päivä Shuusuke vie kukkia jollekin. Kukat kuuluvat tytölle, josta hän pitää. Joten miksi hän antaa joka päivä yhden kukan Mitsulle? Neljännessä tarinassa Ui on rakastunut isoveljeensä (ei verisukulainen), joka on menossa naimisiin. Joten kun Kei, jonka ääni muistuttaa isoveljen ääntä, tunnustaa Uille rakkautensa, suostuu Ui Kein tyttöystäväksi. Kei arvelee olevansa Yuki-niin korvike, mutta onko se niin? Viimeisessä tarinassa Chisato on Aoin pikkuveljen Nobuon paras ystävä. Chisato on vähän väliä heillä, mutta Aoin vuoksi. Sillä Chisato odottaa Aoin kypsyvän valmiiksi rakkauteen ja huomaamaan hänet.

Oikein suloisia rakkaustarinoita. Jaa, siinäpä se.

Hwang Mi Ri: Become Habituated to Kiss Vols.1 - 3 ** (manhwa)

  Kang Da Yeon on ahmatti ja yksinkertainen sekä alueensa paras tappelija. Eräänä päivänä hän pelastaa pojan kuoleman kielistä. Tämä kiittää suudelmalla. Kang Oh Hyuk on komea ja karismaattinen kuin elokuvatähti. Mitäköhän tästä oikein seuraa...

Romanttista teinikomediaa (alan kuulostaa jo rikkonaiselta grammarilta...). En oikein saa otetta tästä sarjasta. Ei jätä minkäänlaista muistikuvaa aivoihin. Paremman puutteessa. Sarja jatkuu.

Lynn Okamoto: Nononono Vols.4 - 7 **** (manga)

  Nono Nonomiya jatkaa matkaansa kohti olympialaisia. Tosin matka on tavallistakin mutkikkaampi, sillä Nono on tyttö. Mutta Nono on valmis tarttumaan jokaiseen haasteeseen. Tosin paljastuuko kaikki, kun kuvioihin ilmestyy Yuutan tyttöystävä, joka voisi paljastaa Nonon?!

Mäkihyppyyn keskittyvä shoujomanga. Kaikkeen sitä törmääkin! Mutta tämä on hyvä sarja. Täti tykkää! Sarja jatkuu.