Takako Yamazaki: Ppoi! Vol.1 **** (manga)

  Taira Amaro on ihan tavallinen yläastelainen, paitsi että hän on hieman lyhyenläntä. Ei ollenkaan miehekästä, ainakaan hänen mielestään. Varsinkin kun hänen kasvonsa ovat sievät kuin tytöllä. Joten Tairan hartain toive on kasvaa isoksi - ja pian! Tervetuloa Tairan ja ystäviensä kanssa teinien kasvukipujen pariin.

En ole ensimmäistä osaa pidemmälle kerinnyt, mutta tuntuu hyvin lupaavalta sarjalta. Suosittelen.

Kaen: Prisoner *** (manga / yaoi)

  Piiritystilanne. Paikalla on vain yksi partio. Pankkiryöstäjät ampuvat toista poliisia, joten tämän partneri - niin työssä kuin siviilissäkin - sekoaa ja syöksyy rakennukseen rosmojen perään. Vain päätyäkseen panttivangiksi.

Taas sitä hardcoreyaoita. (Tätihän nyt on ryhtynyt tuhmaksi. ^-^ ) Mutta itseasiassa  minut sai lukemaan tarinan sen alkutilanne eli panttivangin ja vangitsijoiden suhde. Tosin kuten arvelinkin, ei tämän tyyppisessä jutussa kovinkaan syvälle siihen menty. Mutta olettehan te kuulleet Tukholman syndroomasta? Jollette, niin tervemenoa taas nettiin. Huomaatteko, Täti tekee kaikkensa teidän sivistämiseksenne?

Rinko Ueda: Pump Up! **** (manga)

  Kayama Miharu menee uuteen kouluun (yläaste) ja välittömästi ystävystyy ultrasöpön Mori Mizutaman kanssa. Miharu ihastuu Mizutamaan, mutta ei pysty tunnustamaan tunteitaan tälle koska Mizutama näyttää ihastuneen Kawagoeen (myös poika). Miharu yrittää tulla söpöksi Mizutaman vuoksi, mutta tehtävä tuntuu mahdottomalta sillä Mizutama on paitsi lahjakkaampi keittiössä myös söpömpi kuin Miharu. Kaiken lisäksi Mizutama liittyy samaan jalkapallokerhoon kuin Kawagoe, kun Miharun ja Mizutaman piti liittyä yhdessä komedian ystävien kerhoon. Näyttää aika toivottomalta, vai mitä?

Romanttista teinikomediaa. Kyllä tästä taas muutamat hörinät irtoaa.

Hyouta Fujiyama: Rakka Sokudo **** (manga / yaoi)

  Nanase Youichi ja Tsutsumi Renji tutustuivat työn kautta, ja siinä kaikki. Kunnes kerran kostean illan päätteeksi tapahtumat menevät hieman liian pitkälle. Mutta mikä alkoi humalaisena päähänpistona muuttuu pian joksikin vakavammaksi.

Tässä kuvataan itsensä ja tunteittensa hyväksymistä. Hyvä. Täti suosittelee.

Makoto Yumeno: Reds ***** (manga)

  Kolme opiskelijaa havaitsee, että heillä on sama nimi - Hiiro Takumi. Heistä tulee nopeasti ystäviä, ja he antavat toisilleen lempinimet. Yhdestä pojasta tulee Takumi, toisesta Hiiro, ja tyttö saa lempinimekseen Mametaku ("pikku Takumi"). Vahva side muodostuu heidän välilleen, mutta mitä tapahtuu, kun molempien poikien tunteet vahvistuvat Mametakua kohtaan? Kumman Mametaku valitsee, ja selviääkö ystävyys tästä koetuksesta?

Katkeransuloinen tarina. Sillä ainahan kolmas pyörä on liikaa, ja jäljelle jää vain kaipaus. Kaivakaa taas ne nenäliinat esille.

Hiroyuki Asada: Renka *** (manga)

  Maailma muistuttaa entisaikojen Japania, missä samurait ja miehentappajat vaeltavat. Siellä vaeltaa myös Renka, jolla on salaperäinen menneisyys ja "armollinen" oikea käsi.

Toimintaa. Hmm...mitäköhän tästä sanoisi? Ottakaa itse selville ja muodostkaa oma mielipiteenne. Okei?

Kazuhiko Mishima: Reverse!? **** (manga / yaoi)

  Amemiya on nuori opettaja jolla ei mene hyvin. Tyttöystävä käveli juuri ovesta ulos ja kaupanpäälle Amemiya saa siirron poikakouluun. Voisivatko asiat olla enää surkeammin? Voivat. Välittömästi söpö Mifune yrittää iskeä hänet. Lisäksi Kishima mulkoilee häntä julmasti aina kun hän on yhdessä Mifunen kanssa. Joten umpiheteto Amemiya päättää pelata mukana ihan piruuttaan. Kunnes se mikä alkoi hupina muuttuu kauhuksi, kun Amemiya yrittää paeta yli-innokasta ihailijaansa. Viaton opettajaparka kissanhännänvedon välissä.

Älkää peljästykö, tämä on kaikesta huolimatta komediaa. Erittäin lievää yaoita, joten ehkä ujommatkin uskaltavat lukea? Täti suosittelee.

Natsuki Takaya: Fruits Basket Vol.20 ***** (manga)

  Kagura rohkaisee voimallisesti Tohrua kertomaan tunteistaan Kyolle. Joten saako Tohru kerättyä rohkeutensa kokoon? Samaan aikaan Ren on päättänyt saada käsiinsä Akiton mysteerisen laatikon - vaikka sitten joutuisi tappamaan!

Mikä alkoi kevyenä teinikomediana on muuttunut syväksi tragediaksi. Tarinan edetessä mielikuvamme tarinan henkilöistä muuttuvat ja saattavat tehdä täyskäännöksen. Henkeäsalpaavaa. Täti suosittelee!