You Hyun: Faeries' Landing Vols.18-19 **** (manhwa)

  Fanta löytää kauan kadoksissa olleen isänsä, mutta sillä on hintansaj. Ja kirsikkana kakun päälle Taivaan kuningas romahtaa ja Taivas  on pahemmassa vaarassa kuin koskaan. Kuka on  rikollinen ja kuka sankari?

Ji-haa! Vihdoinkin pitkän tauon jälkeen jatkoa sarjaan. Seikkailuja, juonitteluja, hienoa taidetta, rakastettavat hahmot ja kaupan päälle vielä huumoriakin. Mitä muuta voisi toivoa?

Natsumi Mukai: +Anima Vols.3 - 6 **** (manga)

  Cooro, Husky, Senri ja Nana jatkavat matkaansa seikkailusta toiseen. Mutta löytävätkö he koskaan paikkaa itseleen, vai ovatko he tuomittuja jatkamaan vaellustaan ja olemaan hylkiöitä ikuisesti.

Hyväntuulinen ja lempeä sarja. Taikavoimia omaavia suloisia lapsia, huumoria ja lievää jännitystä. Suloista, positiivisella tavalla.

Kaoru Mori: Emma 9 ***** (manga)

  Sarjan tämä osa koostuu lyhyistä sivutarinoista. Ensimmäisessä Theo-oravalla on seikkailujen täyteinen päivä. Toisessa Wilhelm ja Dorothea Mölders viettävät aamuhetkeä. Kolmannessa William ja Hakim tapaavat ensimmäisen kerran ja neljännessä Polly ja Alma käyvät vapaapäivänään ostoksilla. Viides tarina ei itse asiassa liity mitenkään Emma-sarjaan, vaan kertoo kolmesta oopperalaulajasta.

Aivan huikaisevia tuokiokuvia! Jos piditte Emmasta, niin tässä tekijä nousee vielä tason ylöspäin. Varsinkin aamuhetki on suorastaan henkeäsalpaavan upea ja hienovireinen. Theon tarina taas todistaa herkästä luonnon tarkkailusta. Tarinat toimivat sinälläänkin, mutta tottakai  aiemman tarinan tunteminen syventää lukukokemusta. Tädin ihokarvat seisovat pystyssä...

Tarina: Yu Wo; Taide: Choi Hong Chong: ½ Prince Vols.6 - 8 **** (manhua)

  Infinity City on hyökkäyksen alla! Miten Prinssi tovereineen selviää tästä pinteestä? Myös sitkeät ihailijat aiheuttavat Prinssille päänvaivaa. Samoin hän joutuu miettimään mitä hänen ystävänsä merkitsevät hänelle, samoin kuin mitä tarkoittaa vastuun ottaminen hallitsijana.

Reipasta seikkailua ja komediaa. Erinomainen sarja. Jatkuu.

Hwang Mi Ri: Crazy Girl Shin Bia Vols.4 - 5 **** (manhwa)

  Shin Bia ei ota oikein alistuakseen elämään palatsissa, joten sankarittaremme karkaa. Vain joutuakseen ojasta allikkoon, eli Mustan Pantterin käsiin. Samalla hänelle paljastuu tämän salamurhaajan todellinen identiteetti. Prinssi Mu Yeong saa suostuteltua Bian palaamaan palatsiin lupaamalla auttaa tämän pakenemaan paremmalla ajalla. Palatsissa kipinät lentelevät Bian ja prinssin välillä. Mutta vaikka Bia väittää vihaavansa prinssiä, niin miksi hänen sydämensä värisee oudosti?

Hieman erilaista HWR:ia, positiivisella tavalla. Muinaiseen Koreaan sijoittuva seikkailu. Täti tykkää. Sarja jatkuu.

Han Yu-rang: Love in the Mask Vols.1 - 5 **** (manhwa)

  Hyun-bin kasvoi gangstereiden huomassa ja myi purkkaa metrossa pikkuveljensä kanssa selviytyäkseen. Sitten, odottamattoman tragedian jälkeen, Hyun-bin onnistuu pakenemaan surkeaa elämäänsä, ja hänet koulutetaan henkivartijaksi. Mutta hinta uudesta elämästä on se, ettei hän voi koskaan paljastaa olevansa tyttö. Joten kahdeksan vuotta hän elää kylmänä, miespuolisena henkivartijana. Mutta onko hän näin iäti?

Romantiikkaa ja jännitystä. Komediaa ja tragediaa. Oikeastaan aivan mainio sarja. Sarja jatkuu.