Erica Sakurazawa: Nothing But Loving You **** (manga)

  Nanako on itsekeskeinen supermalli, joka joutuu kolmiodraaman keskipisteeseen. Poikamies #1 on biseksuaali miesmalli, jolla on vakituinen poikaystävä, mutta joka saa Nanakon hormonit hyrräämään. Poikamies #2 on nouseva näyttelijä, joka pitää Nanakosta enemmän kuin hän pitää tästä. Löytääkö Nanako täydellisen sielunkumppaninsa?

Mangaa aikuiseen makuun. Elämänmakuinen rakkaustarina, jossa ei todellakaan ole pinkkejä laseja nenällä. Täti suosittelee!

Julia Quinn: Mr Cavendish, I Presume **** (historiallinen romantiikka)

  Lady Amelia Willoughby on kihlattu tulevalle Wyndhamin herttualle Thomas Cavendishille kuuden kuukauden kypsässä iässä. Hiljalleen Amelia alkaa kyllästyä odottelemaan, koska oi-niin-ylhäiselle herttualle sopisi astella avioliiton satamaan, sillä hänellä alkaa olla epäilys siitä, ettei herttua koskaan ajattele häntä... Thomas puolestaa melkein pitää siitä, että hänellä on morsian. Ainakin tämä pitää naimahaluiset debytanttien äidit kurissa. Mutta juuri kun Thomas alkaa tajuta, että hänen morsiamensa saattaisi olla muutakin kuin kätevä, kuvioihin saapuu hänen kauan kadoksissa ollut serkkunsa, joka saattaa olla oikea herttua. Ja jos Thomas ei ole herttua, niin hän ei ole myöskään kihloissa Amelian kanssa. Mikä on julmin vitsi, sillä tämä ylimielinen herttua on erehtynyt rakastumaan... omaan morsiameensa!

Sujuva tarina, terävää sanailua ja hieman jännitystä. Julia Quinn on myönteinen poikkeus genren kirjoittajien joukossa. Tämä on oikein luettava tarina.

Elizabeth Boyle: Tempted By the Night **** (historiallinen romantiikka)

  Ihmiset sanovat, että Rockhurstin jaarli on häpeämätön irstailija, mutta lady Hermione Marlowe kieltäytyy uskomasta huhuja herrasmiehestä, jota hän on jo pitkään kaukaa rakastanut. Kunpa vain hän voisi jollakin tapaa todistaa, että Rockhurst on aivan yhtä kunniallinen kuin muutkin. Tietäisipä hän vain mitä Rockhurst todella tekee yön suojissa!

Romantiikkaa, jännitystä sekä yliluonnollisia tapahtumia. Ei mitenkään uskottavaa, mutta hupaisa ja viihdyttävä tarina.

Maapallon villi tulevaisuus

  Millainen on maapallon miljoonien vuosien kuluttua? Millaisia ovat eläimet tulevaisuudessa? Kirjaa lähettää lukijan kolmeen uuteen ja hätkähdyttävään maailmaan: viiden, sadan ja kahdensadan miljoonan vuoden päähän. Kirja kertoo evoluutiosta ennen ja nyt ja herättää eloon tulevaisuuden oudot olennot. Mielenkiintoinen kirja vaikka onkin lapsille tarkoitettu. Siitä johtuen kuvia on paljon, tekstiä vähän. Mutta välillä Tätiäkin lapsettaa...

Kiyo Kyujyo: Trinity Blood 5 **** (manga)

  Iblis-myrskyn jälkimainingeissa Esther, Ion ja isä Abel Nightroad joutuvat vastakkain verenhimoisen (kirjaimellisesti!) merirosvojoukon kanssa. Kovia kokenut kolmikko saapuu lopulta Tzara Metuseluteen, missä Ionia odottaa järkyttävä yllätys.

Toimintaa. Sarja on parantanut tasoaan kuin sika juoksuaan. Mutta silti minä en pidä tämän taitosta, kun välillä puolet teksteistä jää piiloon. Yritä siinä sitten arvata mitä hahmot puhuvat...

Tatu Junni: Herra Ylpön perse ja muita kertomuksia **** (sarjakuva)

  Tämä sarjakuva-albumi kokoaa yhteen vuosina 2004-2007 ilmestyneiden Rockhuora-sarjakuvien parhaat palat. Satiirisen tykkitulen kohteena ovat musiikkimaailman ihmeellisyydet niin kotimaasta kuin ulkomailtakin.

Parhaimmillaan aivan hillitöntä. Mutta rockskenen tuntemusta tämä vaatii, sillä kieltämättä jotkin jutut menivät Tädiltä yli hilseen sivistyksessä olevien aukkojen vuoksi. Sopii varsinkin kotimaisen rockin ystäville.