Joo, kävi sitten Pink! vierailulla täällä Suomen suvessa. Konsertti oli viime viikon tiistaina 28.5. Hartwall areenassa ja paikalla oli myös - tottakai! - Täti Matkatoverin kanssa.

Konsertti oli mitä mainioin, Pink kyllä osaa ottaa yleisönsä. Mutta siitä te olette varmastikin lukeneet jo iltapäivälehdistä kaiken, joten ei siitä sen enempää. Eikä se ruotsalaisten marisema akrobatia haitannut pätkääkään. Itseasiassa ikävin juttu koko hommassa oli se, että paikkamme olivat yläkatsomon rivillä kahdeksan. Arvatkaa kuka kärsii korkeanpaikan kammosta... Eli emme sitten joranneet. Itseasiassa aina kun piti nousta ylös penkiltä, tarrauduin tiiviisti sivukaiteeseen enkä päästänyt irti ennen kuin olin taas turvallisesti istumassa. :(

Konsertti loppui ja lähdimme pois kohti Pasilaa ja hyppäsimme ratikkaan Messukeskuksen kohdalta (sanoisin muuten, että pääkirjaston kohdalta, mutta arvelen, että tuo Messukeskus toimii useimmille parempana maamerkkinä ;) ). Matkatoveri hyppäsi pois ratikasta hotellinsa kohdalla, ja minä jatkoin matkaani eteenpäin. Ajatuksenani oli vaihtaa bussiin joko Kurvissa tai Hakaniemessä. Paitsi, että seuraavalla pysäkillä kuski kuulutti, että ratikka kääntyy seuraavaksi Sturenkadulle ja sieltä Koskelan varikolle.

Siinä vaiheessa Tädin aivot lopettivat toimimisensa. Plasmat menivät ihan totaalisesti sekaisin. Apua! Miten minä nyt pääsen vaihtamaan bussia? Eihän siinä auttanut muu, kuin hypätä ulos ratikasta ja tassutella lähimmälle bussipysäkille.

Aikanaan tuli bussi ja hyppäsin kyytiin. Lähestyimme Kurvia, kun katsoin kelloa. 23.38. Loistavaa! Bussi lähtee Rautatientorilta 23.40, joten ehdin aivan mainiosti vaihtaa pysäkkiä tien toiselle puolelle. Eli Täti hyppäsi ulos bussista.

Paitsi, että se bussi lähtee siihen aikaan 23.35...

Juu, arvasitte aivan oikein. Bussi huristeli iloisesti Tädin nokan edestä. Eihän siinä muukaan auttanut kuin odotella taas kerran seuraavaa bussia ja ajaa Rautatientorille. Sieltä sitten vihdoin pääsin bussiin ja aikanaan turvallisesti kotiin.

Vessanpönttö on kovin filosofinen paikka. Tai ainakin paljastava. Seuraavan aamuna pöntöllä kököttäessäni SE iski tajuntaani. Nimittäin minä olisin aivan hyvin voinut jatkaa matkaa ratikalla ja vaihtaa bussiini Arabian kohdalla.

(Tähän laittaisin ragefacen, mutta miten se onnistuu, osaako joku selittää?)

http://fuuu.us/53.png

Että silleen...