Charlaine Harris: Verenjanoa Dallasissa ***

  Sookie löytää miespuolisen työtoverinsa murhattuna, ja sen jälkeen hänen kimppuunsa hyökkää mainadi. Mainadinn viiltämät myrkylliset haavat tietävät varmaa kuolemaa. Sookie pelastuu Billin vampyyriystävien avulla, ja vastapalveluksi paikallisten vampyyrien johtaja Eric vaatii Sookieta käyttämään ajatustenlukukykyään kadonneen vampyyrin etsimisessä. Joten Sookien ja Billin matkaa johtaa Dallasiin. Ennen kuin Sookie arvaakaan, on hänellä riesanaan liuta muita yliluonnollisia olentoja ja vampyyrivastaisia fanaatikkoja. Ja ne fanaatikot vaikuttavat olevan kaikkein vaarallisimpia...

Erittäin sujuvaa kerrontaa. Minä luin tämän melkein yhdeltä istumalta. Kevyttä luettavaa. Silti Täti tykkäsi enemmän Anne Ricen vampeista.

Ai Morinaga: My Heavenly Hockey Club Vols.1 - 8 ***** (manga)

  Luin tämän pikauusintana. Arvio löytyy täältä. Toisella lukukerralla jopa entistä parempi. Muutenkin pidän tämän tekijän sarjoista. Absurdia huumoria. Suosittelen!

Yayoi Ogawa: Tramps Like Us Vols.1 - 12 ***** (manga)

  Uusinnat jatkuvat, mukana myös neljä aiemmin lukematonta osaa. Aiemmat arviot löytyvät täältä, täältä ja täältä. Aiemmin lukemattomista: Momo on ollut jo pitkään Sumiren lemmikki. Mutta Sumire ei tiedä, ettei hän ole ainoa, jolla on lemmikki! Sumire rakastuu hiljalleen Momoon (Takeshiin), mutta kieltää tunteensa. Joten hän suostuu vihdoinkin Hasumin kosintaan. Mutta mitä Momo tekee, kun saa kuulla siitä? Tutustumme myös Sumiren perheeseen.

Mangaa aikuisen naisen makuun. Teineiltä tämä taitaa vielä mennä yli hilseen. Romantiikkaa, komediaa, kehitystarinaa ja elävää elämää. Eli kaikkea sitä, mistä Täti tykkää. Olen joskus aiemminkin tainnut sanoa, että emotionaalinen herkkyys on minulle tärkeää. Tästä sitä ainakin löytyy. Suosittelen. Sarja jatkuu.

Hiroaki Samura: Blade of the Immortal Vol.22 ***** (manga)

  Rin pelasti viimeosassa Manjin Edon linnan vankityrmästä, tosin yhtä kättä vailla. Sen seurauksena Habaki Kagemuraa kohtaa kuolemantuomio. Kagemuralla on yksi kuukausi aikaa tuhota Anotsu ja Itto-ryûn heput, tai muuten hän joutuu tekemään seppukun. Koska Kagemuran entinen salamurhaajaryhmä on hajotettu, haalii hän  kokoon entistä omituisemman joukon, Rokki-danin.

Huimaa seikkailua. Aikuiseen makuun. Täti suosittelee. Sarja jatkuu.

Mizushiro Setona: Kyuuso wa Cheese no Yumewomiru (Cornered Mouse Dreams of Cheese) **** (manga / Yaoi)

Uusintana tämäkin. Arvio löytyy täältä. On muuten jännittävää, että vaikka suurin osa yaoista on  - no, suoraan sanottuna - pelkkää pornoa, niin aina silloin tällöin löytyy tarinoita, jotka ovat todella herkkiä ja emotionaalisesti koskettavia, huomattavasti koskettavampia kuin keskivertoshoujo. No, niinhän se on, että hyvä tarina on hyvä tarina, genrestä huolimatta.

Kano Miyamoto: Name of Love **** (manga / yaoi)

  Uusinta tämäkin. Enkös minä nyt muuta luekaan kuin uusintoja? Arvio löytyy täältä.