Täti nyt ei pienistä punastele, mutta on olemassa muutama tilanne, jossa olen halunnut oikeasti vajota sinne maan alle. Tässäpä pari:

Yllätyksiä saattaa tapahtua, jos netin hakukoneeseen kirjoittaa hakusanaksi "stallion". Joo, joo, kyllähän minä tiedän, että sillä löytyy muutakin kuin niitä hevosorheja. No, nyt Täti kuitenkin oli ihan vakavamielisesti lukemassa hevosjuttuja ystävänsä Soilen koneella. Tämä oli siis aikaa ennen omaa konetta, olin vieraisilla yhden toisen ystävän kanssa ja olin saanut luvan mennä nettiin surffaamaan. Kunnes yht'äkkiä - en tiedä vielä tänäkään päivänä mitä oikein tapahtui, mitä nappia painoin - esille revähti pornosivu! Siellä oli täysi meno päällä, ja Tätiin iski pahemmanlaatuinen paniikki. Tahtoo pois!!!!! Mutta sieltäpä ei niin vain poistuttukaan. Kaikkeni tein, mutta pois en päässyt! Sydän hakkasi ja posket paloivat, kun Tädin oli pakko myöntää, ettei tietotaito riittänyt. Voipuneella äänellä Täti sanoi: "Soile. Tulisitsä tänne?" Arvatkaa, sainko kuulla tapahtuneesta koko loppuillan - ja monta kertaa jälkikäteen!

Koulukaan ei ole turvallinen paikka. Täti halusi tietää paljonko kirjaston tädit saavat palkkaa. Joten eikun nettiin. Mistään ei tahtonut löytyä selkeää palkkataulukkoa, joten Täti muisteli, että eikös niillä iltapäivälehdillä ole aina niitä palkkavertailuja? Joten hakusanaksi "palkkavertailu". Täti surffasi sivulta toiselle ja tarkasti osumat vuorotellen. Kunnes avasin yhden sivun, jonka alkuteksti selaimessa oli aika karkeaa. "Onpas siinä katkeranoloinen kirjoittaja." ajattelin ja pahaa-aavistamatta klikkasin sivun auki. Pienen hetken kuluttua huomioni kiinnitti oikeassa yläkulmassa liikkuva pieni kuva. Koska olen enemmän kuin puolisokea, lykkäsin naamani lähes kiinni kuvaan. Siellähän sitä taas oltiin täydessä työn touhussa. Harvoin on nettisivustoa suljettu niin nopeasti! Täti mulkoili opettajaa ja oppilastovereitaan alta kulmiensa ja yritti olla kuin ei olisikaan. Ei kai vaan kukaan huomannut?