Täti suoritti tänään kenkävarastonsa täydennyksen. Piti valita järkeviä työkenkiä - Plääh! Myyjä kiikutti Tädille vaihtoehtoja, joita Täti sitten kokeili räpyläänsä (Kvaak!). Lopulliseen vaiheeseen päätyi kolme mallia - kaikki mustia, nahkaisia ja kotimaisia - ja hyvin, hyvin järkeviä. Plääh ja plääh! Mutta mitenkäs päätät kolmen tasavahvan vaihtoehdon välillä? Kaikilla on omat hyvät ja huonot puolensa.

Täti päätti sitten olla päättämättä ja otti kaikki kolme. Kalliiksihan se tuli, mutta nyt minulla on sitten useammaksi vuodeksi kengät. Nyt vain täytyy sitten jostain löytää ne naiselliset korkkarit ei niin järkeviin tilaisuuksiin.

Katselin taas, etten ole aikoihin päivittänyt blogia. Tuhma, tuhma Täti! Syytän taas sitä jokakeväistä kevätväsymystä. No, sattuneesta syystä jouduin tässä päivänä eräänä valvomaan noin 27 tuntia putkeen, ja sen jälkeen toipuminen on kestänyt. Ei muutenkaan hereillä riekkuminen ole helpottanut asiaa. Nolottaa, kun kohta kahden kuukauden lukemisetkin on päivittämättä. Jotenkin tämä alkaa kuulostaa tutulta. Taisin marista aivan samasta vuosi sitten. *menee nurkkaan häpeämään*

Mutta kohta kevät on kauneimmillaan ja puut hiirenkorvalla. Silloin Tätikin herää taas henkiin ja elo maittaa!