Ei tässä muu auta kuin ryhtyä taas hommiin...

Kaen: Pink Butterfly *** (manga / yaoi)

  Kirja koostuu seitsemästä lyhyestä tarinasta. Parhaimmillaan koskettavia, muuten melko tavallista yaoita. Tarinoiden aiheet vaihtelevat laidasta laitaan. Ihan positiivinen tapaus.

Emiko Sugi: R-18 Vol.1 **** (manga)

  Rico on ihan tavallinen 16-vuotias tyttö. Koska lehden vakituinen kirjoittaja sairastui, Ricon täti suostutteli Ricon kirjoittamaan lehteen. Niin siis Rico alkoi kirjoittaa artikkelia nimeltä R-18, joka on todella suosittu teinien keskuudessa. Suosiosta huolimatta Rico ei voi kertoa olevansa sen kirjoittaja, sillä hänellä ei ole mitään kokemusta seurustelemisesta, ja artikkeli käsittelee juuri sitä! Sitten eräänä päivänä hän tapaa Minaton, ja siitä alkavat vaikeudet. Minato saa selville Ricon salaisuuden ja vaatii rahaa vaitiolosta. Ja jollei rahaa löydy, niin maksun voi suorittaa myös luonnossa... Mutta kuinka ollakaan, myös Minato on kirjoittaja joka kirjoittaa parisuhteesta.

Romanttista komediaa. Ihan lupaava sarjan alku. Jään mielenkiinnolla odottamaan jatkoa.

Sen no Kiss ni Nurete: useita tekijöitä **** (manga)

  Kirja koostuu kuudesta tarinasta. Romantiikkaa, romantiikkaa, romantiikkaa... Ah, ollapa nuori ja rakastunut ensimmäistä kertaa! Eli kyllä tämä romantiikannälkäisen pinkkisilmäisen teinin toiveet täyttää.

Shiho Watanabe: Setsuna no Rakuen **** (manga)

  Yuzuki on ollut rakastunut lapsuudenystäväänsä Junyaan jo kauan, mutta eräänä päivänä Junya alkaa seurustella luokkatoverinsa Kaorin kanssa. Yuzuki katuu, ettei koskaan voi ilmaista tunteitaan Junyalle. Hän huomasi kuinka Toshiki katseli Kaoria surullinen ilme kasvoillaan. Jotta hän saavuttaisi paratiisinsa, Yuzuki tekee Toshikille ehdotuksen...

Romantiikkaa ja kasvutarina. Eli kaikki on sallittua sodassa ja rakkaudessa - vai onko sittenkään? Voiko sitä tulla itse onnelliseksi jos tuhoaa toisten onnen? Vahva tarina, jota tosin hieman vesittää se pakollinen possunpunainen onnellinen loppu.

Tomoko Noguchi: Soredake Kai *** (manga)

  Jokainenhan meistä etsii rakkautta, niin myös Kako. Mutta mistä sen löytäisi? Kako nimittäin on varma, etteivät pojat rakasta häntä vaan hänen lievästi sanottuna isoja rintojaan. Onko siis aidon rakkauden löytäminen mahdotonta?

Romantiikkaa ja kehitystarinaa tämäkin. Eikä sen oman elämän prinssin tarvitse olla se koko kulmakunnan coolein kundi.

Mitsuki Oda: Tengoku no Mail **** (manga)

  Emi tapasi Kein edellisenä kesänä, ja nyt he ovat pitäneet yhteyttä tekstiviestin välityksellä. He lupasivat tavata seuraavana kesänä uudelleen, mutta Kei ei tullut. Itseasiassa Kei on kuollut! Joten kuka on lähettänyt viestejä Emille? Samaan aikaan Emi tapaa Kazukin, joka muistuttaa Keitä. Kuka Kazuki oikein on?

Romantiikkaa se on tämäkin. Positiivinen tapaus, koskettava.

Kanoko Sakurakouji: Yurusarete Inai Watashitachi **** (manga)

  Kirja koostuu kolmesta tarinasta. Ensimmäisessä tarinassa Ritsukon poikaystävä Yuuji on häntä seitsemän vuotta vanhempi. Ritsuko on vielä koulussa, Yuuji on jo aikuinen. Onko heidän rakkautensa muka niin väärin? Toisessa tarinassa Ayan parhaat lapsuudenystävät ovat kaksoset Taiyou ja Daichi. Eräänä päivänä Taiyou tunnustaa rakkautensa Ayalle, ja he päättävät alkaa seurustella. Mutta kotimatkalla Taiyou jää auton alle ja kuolee. Aikaa kuluu kaksi vuotta, eikä Aya pysty unohtamaan Taiyouta vaikka kaikki muut ympärillä vaikuttavat unohtaneen tämän. Vieläkö Daichi muistaa veljensä, ja kuka se olikaan, joka aina suojeli Ayaa menneisyydessä? Kolmannessa tarinassa Minori on aina kertonut ilonsa ja surunsa kissallensa Yölle. Kun hänen ihastuksensa Kanno ryhtyy seurustelemaan toisen tytön kanssa, tarvitsisi Minori lohdutusta. Mutta Yö on kadonnut! Etsiessään kissaansa Minori kohtaa komean pojan, joka väittää olevansa Yö. Aluksi Minori on epäuskoinen, mutta pian hänen on pakko uskoa. Yö kertoo, että hänellä on vain kuukausi aikaa ihmishahmossa sanoa jäähyväiset. Riittääkö se, että Minori ehtii kerätä rohkeutta kohdata tulevaisuuden?

Romantiikkaa ja kasvutarinoita. Nyyhkyvaroitus! Olen lukenut tekijältä useampia kirjoja, mutta tämä kokoelma on niistä paras. Koskettavia tarinoita. Suosittelen!