Tänään on vuorossa illalla Muccun konsertti Tavastialla! Sain U:n houkuteltua seurakseni. Yksistään sitä ei oikein uskalla sinne ernujen keskelle. Nehän tekee pienestä Tädistä selvää alta aikayksikön! Sääkin on konsertteiluun oikein sopiva. Ressua lainaten: "Oli synkkä ja myrskyinen yö..." Mutta ensin kuitenkin käymme virittäytymässä tunnelmaan ravintola Kotossa.

Yöllä ei saanut edes kunnolla nukuttua. Nyt minä sitten tietysti sammun sinne konserttiin ja nukun koko roskan lävitse...

Koetan myös ottaa kuvia Soilen digikameralla. Tavallisella kameralla on turha edes yrittää, zoomi ei kuitenkaan riitä. Ei sen puoleen kyllä salamakaan. Ei sitten valiteta, jos ei tule kuvia. Laadusta en nimittäin mene takuuseen. Harjoittelin illalla Miska uhrina. Aluksi en muistanut pistää salamaa päälle. Onneksi ne sai deletoitua. Kaiken muun väkerryksen kyllä muistin!

Miska alkoi näyttää aika kypsältä. Että häivytkös siitä vehkeinesi! Toisaalta hän oli valloittanut minun nojatuolini eikä siitä änähtänyt minnekään, joten kovin montaa samanlaista kuvaa en viitsinyt ottaa. Aamulla sitten kaivoin kameran uudestaan esiin. Nyt kissa jäköttää sitten keittiönoven edessä ja tahtoo ulos. Miska-parka!