Tomomi Nagae: It's Not Like That, Darling Vols.1 - 3 **** (manga / yliluonnollinen)

  Maiko Ninomiya aloittaa yliopisto-opinnot vuotta tovereitaan myöhemmin, sillä hän joutui onnettomuuteen pelastaessaan koiran ja joutui olemaan sairaalassa puoli vuotta. Mutta viime aikoina hän on nähnyt Todella eroottisia unia. Ja mitä niillä on tekemistä kirjailija Yukiya Nagasen kanssa?

Whoo! Nyt nousee höyry korvista siveydensipuleilta. Jollei pipo kiristä ihan niin pahasti, niin sitten suosittelen.

Tsutomu Takahashi: Jiraishin Vols.1 - 19 *** (manga)

  Kyoya Iida on kovaksikeitetty etsivä Shinjukun poliisipiiristä, joka mieluummin ratkaisee rikokset uskollisen Glock 19-aseensa avulla kuin konventionaalisemmin menetelmin. Tämä ei tee häntä suosituksi ylempiensä parissa. Mutta on hänellä kannattajansakin.

Välillä siis rikoksia kaiken sen shoujon keskelle. Veristä. Synkkää.

You Hyun: Faeries' Landing Vols.14 - 17 **** (manhwa / fantasia)

  Fanta ja Ryang palaavat takaisin nykyaikaan. Mutta mitä peliä Avalonin kuningas oikeasti pelaa? Mysteerit sen kuin tuntuvat tihentyvän ystäviemme ympärillä.

Jep. Tarina etenee juohevasti, ja jännitys sen kuin tiivistyy. Jatketaan lukemista.

Tarina: Jong-Kyu Lee; Taide: Hwan Shin: Evil's Return Vols.1 - 4 *** (manhwa / fantasia)

  Demonit haluavat tehdä Yumista itsensä Pahan äidin. Joten Hyvyyden voimien tehtäväksi jää suojella Yumia tältä kammottavalta kohtalolta. Mystinen soturi Hyun saa avukseen kovapuheisen ja -otteisen lukion ekaluokkalaisen Tae Chailin, joka on rakastunut Yumiin.

Väkivaltaa, pikkuisen romantiikkaa. Peruskamaa. Ei mitään maailmaa mullistavaa. Lukeehan tämän, ennen kuin selkäänsä ottaa.

Shuri Shiozu: Eerie Queerie Vols.1 - 4 **** (manga / yliluonnollinen / shonen-ai)

  Mitsuo Shiozu on ihan tavallinen opiskelija, jolla on epätavallinen ominaisuus - vaeltavat henget käyttävät hänen ruumistaan kommunikoidakseen rakastettujen henkilöiden kanssa. Ei aina ihan kätevä ominaisuus. Kun hänen mielensä ja ruumiinsa joutuu kahden tuonpuoleisen naisen käsittelyyn, hän huomaa saaneensa pari ihailijaa - siis miespuolista!

Poikarakkautta. Jollei se haittaa, niin tässä on ihan kiva tarina seksuaalisesta heräämisestä. Huumoria ja jännitystä.