Mikiyo Tsuda: Family Complex **** (manga)

  Tämä on luettu kerran aikaisemminkin, nyt se on sitten ihan oma. Arvostelu löytyy täältä. Kirjamessujen satoa. Akira löytyy myös sarjasta Princess, Princess.

Hiromu Arakawa: Hero Tales 1 **** (manga)

  Tämäkin on aiemmin luettu, tällä kertaa on vuorossa suomenkielinen versio. Arvio löytyy täältä.

Hori Tomoki: Crimson Snow **** (manga / yaoi)

  Kun yakuza Kazuma kaatuu haavoittuneena nuoren teeseremoniamestarin, Yukihiron, ovelle, on hän aivan varma, että hänesta tehdään ilmoitus poliisille. Mutta hän on järkyttynyt, kun Yukihiro kohtelee häntä ystävällisesti ja luottamuksella. Vaikka miehet tulevat täydellisen erilaisista taustoista, ovat he enemmän toistensa kaltaisia kuin arvaavatkaan. Mukana on myös kaksi pitkähköä sivutarinaa.

Emotionaalisesti koskettavia tarinoita. Ja johan te tiedätte, että Täti tykkää sellaisista. ;-)

Satomi Yamagata: Manic Love **** (manga / yaoi)

  Seitsemäntoistavuotias Maki osallistuu kesäkouluun oppiakseen matematiikkaa ja ... sekstaillakseen ensimmäisen kerran. Ensimmäiset kokeilut muuttuvat nopeasti intiimiksi suhteeksi Makille. Hän haluaa tietää enemmän komeasta opettajastaan Harujista. Hänelle selviää nopeasti, ettei Haruji ole päässyt yli omasta rakastajastaan Mizuguchista. Tämä taas puolestaan sattuu olemaan Makin opettaja sekä hänen ihastuksensa. Monimutkaista vai monimutkaista? Onko kahden kauppa siis kolmannen korvapuusti?

Itsenäinen edeltäjä Fake Furille. Tarina on herkkäotteinen ja taide on upeaa. Suosittelen.

Takehiko Inoue: Slam Dunk Vol.1 ***** (manga)

  Sarja on luettu jo aiemmin. Tällä kertaa oli vuorossa sarjan ensimmäinen osa. Arvio löytyy täältä

Seimu Yoshizaki: Kingyo Used Books Vols.3 - 4 **** (manga)

  Käytettyjä mangoja myyvä kauppa. Mangat yhdistävät ihmisiä, ja ne liittyvät itsenäisiin tarinoihin. Raamina toimii kaupan pitäjien ja näiden ystävien tarinat.

Kunnon pläjäys mangan historiaa, seuraavaksi täytyy ruveta etsimään tarinoissa esiintyviä mangasarjoja. Sarjan muoto on erittäin mielenkiintoinen. Suosittelen!

Han Yu-rang: Love in the Mask Vols.6 - 32 **** (manhwa)

  Huyn Binin, joka elää poikana, tunteet Yunha-hyungia kohtaan kasvavat. Mutta ne ovat kiellettyjä, sillä Yaeha, jonka henkivartija Huyn Bin on, rakastaa myös Yunhaa. Sitäpaitsi Hyun Binin osa on uhrilampaan Yaehan isoisän ja tämän vastustajan välisessä verikostossa. Voiko Hyun Bin saavuttaa mitenkään onnea?

Kunnon saippuaoopperaaa. Luvassa juonitteluja ja myrskyisiä tunteita. Tarina pitää hyvin otteessaan koko ajan. Toimii. Suosittelen romantiikannälkään.

Hupsista! Koostuipa tämä aiemmin luetuista.